Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Violetta

  Violetta este o telenovela adolescentina ce a avut premiera pe 14 mai 2012 la Disney Channel. Spectacolul este o co-productie între Disney Channel America Latină, Disney Channel Europa, Disney Channel Orientul Mijlociu, Disney Channel Africa si Pol-ka Producer. Violetta are o distributie multinatională, si spune povestea lui "Violetta", o adolescenta talentata muzical, care se întoarce în orasul natal pentru a "găsi dragostea", si de a explora pasiunea ei pentru muzica.

  Gen: Comedie muzicala, drama romance
  Tara: Argentina
  Limba: Spaniola

  Sezoane: 2

  Episoade sezonul 1 : 80
  Episoade sezonul 2:  -

  Violetta spune povestea unei adolescente singuratice si foarte talentata, care, după ce a trăit multi ani în "vechiul continent", se întoarce la Buenos Aires, orasul său natal. În noua sa viata ea găseste prieteni adevărati si dragostea, dar ea isi descopera talentul ei înnăscut si pasiunea pentru muzică.

  Violetta - Promo 02

  Personaje

  • Martina Stoessel - Violetta Castillo este o fata stralucitoare si plina de viata, dar singuratica si protejata de tatăl ei. Ea are o voce unică pe care a mostenito de la mama ei, dar încă nu stie. De la tatăl său a mostenit dragostea de lectură si o mare inteligentă. Violetta este spontană si sinceră atunci când vine vorba de a vorbi in mintea ei. Ea vrea doar să-si găsească locul ei în lume.
  • Pablo Espinosa - Tomás Heredia este atractiv, simplu, încrezător si uneori un pic distant. El cântă la chitară dar cântă si vocal. Cântecele sale reflecta personalitatea lui si căutarea lui ca artist. El se ocupă de Studio 21, o bursa de la profesorul Beto, care l-a angajat ca asistent. El a fost născut în Spania, dar sa mutat la Buenos Aires cu mama lui să aibă grijă de bunica lui.
  • Mercedes Lambre - Ludmila Ferro provine dintr-o familie de clasă superioară. Fata este rece si plina de farmec, la Studio 21, ceea ce o face ideală pentru prietenia lui León. Dar ceea ce este o diva, deci este o mincinoasa, manipulatoare, si aroganta. In ciuda faptului ca este total diferita de Tomás, este atrasă de el. Dar Tomas o ignoră deoarece el este îndragostit de Violetta, care declansează gelozia ei si obsesie.
  • Jorge Blanco - León este arogant, si oarecum degeaba. În ciuda acestui fapt, León are o inimă bună, dar atunci când el este cu Ludmila sunt îmbunătătite si poate arata rau. Spre deosebire de Tomás, provine dintr-o familie bogată si niciodată nu a trebuit să lucreze. León ia cursuri de la Studio 21, si are, de asemenea, un mare potential ca un artist.
  • Lodovica Comello - Francesca este inteligent, sacrificiu de sine si buna prietena. Ea este conștientă de efortul depus de familia ei pentru a merge la Studio 21. Nascut in Italia, la fel ca fratele său Luca, cine este cine conduce afacerea familiei la Resto Bar.
  • Diego Ramos - Germán Castillo este tatal lui Violetta. E un inginer sclipitor, proprietarul unei companii de constructii care face lucrări publice internationale si private de calibru mare. El este strict si exigent. De la moartea sotiei sale si-a protejat fiica lui, dar în spatele rigiditatii lui se ascunde o inima mare.
  • Clara Alonso - Ángeles Saramego "Angie" este vesela, amuzanta, carismatica, iubitoare de de muzică si artă, Angie este un spirit liber, care radiază lumină în jurul valorii. Ea este sora sotiei lui Germán, dar Violetta nu stie este mătusa ei. După moartea surorii ei, Angie a încercat să contacteze nepoata ei de mai multe ori, dar fără succes. Deci, atunci când se întoarce Violetta la Buenos Aires, ea reprezintă în calitate de guvernanta noua si se apropie de ea.

   

  Citeste mai mult »
 • Pasiunea pentru film!

  Stăm de vorbă cu Zendaya Coleman, vedeta Disney, pentru a afla mai multe despre noul film fabulos în care joacă, Aplicaţia ce urmează să fie difuzat la Disney Channel sâmbătă, 20 octombrie, la ora 11:30.

  Cum ai descrie filmul Aplicaţia, Zendaya?

   Filmul Aplicaţia prezintă o fată pe nume Zoey care încearcă să se adapteze unei noi vieţi atunci când mama ei se re-căsătoreşte. Este nevoită să se mute în casa tatălui vitreg, alături de cei trei fraţi vitregi care sunt destul de grosolani şi nu prea învăţaţi să stea în casă! Nu prea le pasă de igienă – iar câinele lor nu ajută situaţia cu nimic!

  Se pare că situaţia lui Zoey e puţin dificilă....

  Este groaznic! Trebuie să meargă la o şcoală nouă unde are de-a face cu oameni care îi fac viaţa un calvar – dar îşi instalează o aplicaţie pe smartphone care se presupune că o ajută să controleze câinele, dar care ajunge de fapt să controleze oamenii din jur. În acest moment începe comedia cu adevărat!      

   

   

  Spe comedia cu adevărat!        

  Ce face Zoey cu aplicaţia?

   

  O foloseşte încercând să schimbe băieţii din viaţa ei. Vrea să îi transforme în ceea ce îşi doreşte ea, dar acest lucru are un efect opus şi astfel că Zoey trebuie să aducă totul la normal.

         

  Unde aţi filmat filmul?   

   

  Aplicaţia a fost filmat în Vancouver Island din Canada. Zona este foarte frumoasă, dar nu sunt prea multe lucruri de făcut. Are o singură stradă cu restaurante şi un singur cinema, şi cam atât. Este cel mai mic cinema pe care l-am văzut în viaţa mea!

          

  Cât de mult te-ai distrat la filmări?

  A fost foarte amuzant, în special când am filmat scenele de dans. În film, un grup de tocilari se transformă în dansatori, aşa că a fost foarte amuzant să vezi dansatori profesionişti cum se prefac că nu se pricep la coregrafie. Ei au fost în centrul atenţiei!      

   

     A fost foarte amuzant, în special când am filmat scenele de dans. În film, un grup de tocilari se transformă în dansatori, aşa că a fost foarte amuzant să vezi dansatori profesionişti cum se prefac că nu se pricep la coregrafie. Ei au fost în centrul atenţiei!
      

  De ce farse aţi avut parte pe platoul de la Aplicaţia?

   

  Nu cred că am avut parte de farse, dar erau multe albine care zburau în jurul nostru. Toată lumea se speria şi încerca să fugă de lângă ele, ceea ce a fost foarte amuzant de văzut.

   

  Este adevărat că filmul Aplicaţia se bazează pe un roman despre adolescenţi foarte cunoscut?

   

  Este foarte adevărat. Filmul Aplicaţia se bazează pe o carte care se numeşte Boys are dogs – dar nu auzisem de carte înainte să încep să lucrez la film. Cartea a fost sursa de inspiraţie a filmului, dar nu este chiar aceeaşi poveste.

   

  Stai puţin... Băieţii nu sunt câini, nu?Nu! De aceea am modificat titlul şi am decis să se numească Aplicaţia.

  **URMĂRIŢI-O PE ZENDAYA ÎN NOUL FILM REALIZAT DE DISNEY CHANNEL, APLICAŢIA sâmbătă, 20, septembrie la ora 11:30**

   

  Nu! De aceea am modificat titlul şi am decis să se numească Aplicaţia.

   

  **URMĂRIŢI-O PE ZENDAYA ÎN NOUL FILM REALIZAT DE DISNEY CHANNEL, APLICAŢIA sâmbătă, 20 septembrie 


  **URMĂRIŢI-O PE ZENDAYA ÎN NOUL FILM REALIZAT DE DISNEY CHANNEL, APLICAŢIA 

  Citeste mai mult »
 • Cartoon Network prezinta toamna aceasta noua generatie in animatie!

  Unchiul Bunic” este un nou serial ce va putea fi urmãrit de telespectatorii români începând cu 22 septembrie!

  Bucureşti, 19 septembrie 2014 Postul de televiziune pentru copii a anunțat că va lansa toamna aceasta trei noi seriale de comedie originale, „Unchiul Bunic”, „Steven Univers” şi „Clarence”. Reunite sub denumirea Cartoon Network – Noua Generație, animațiile au fost create de Studiourile Cartoon Network din Statele Unite și sunt semnate de nume precum Peter Browngardt („Să-nceapă aventura 

  „Unchiul Bunic” este serialul care va deschide seria premierelor pe 22 septembrie si va fi difuzat de luni pâna vineri, de la 17.20.

  Creat după scurtmetrajul cu același nume, nominalizat la Premiile Emmy®, noua animație urmărește trăsnăile Unchiului Bunic, un personaj “magic”, care este în același timp și unchiul, și bunicul tuturor copiilor din lume. Unchiul Bunic are parte de foarte multă aventură și poate rezolva orice problemă cu ajutorul bunilor săi prieteni, Domnul Gus, Pizza Steve, Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală și Borsetă. Toți se deplasează cu magica rulotă a Unchiului Bunic, care are opțiunea pilot automat și ascunde un număr imens de camere de joacă, una mai trăsnită ca cealaltă. Serialul a fost creat de Peter Browngardt, care a colaborat și la realizarea fenomenului animat „Să-nceapă aventura 

   

      

   

  Pentru a crea acest personaj, Peter Browngardt s-a inspirat din propriile experiențe de viață. “Când eram mic, părinții mei aveau o mulțime de prieteni apropiați, care nu ne erau rude, dar pe care îi numeam “unchi”. Erau adevărate personaje, oameni cu personalități deosebite, care făceau împreună cu noi tot felul de trăsnăi, cum ar fi construirea unui tun cu care să arunci cartofi în pădure – lucruri de felul acesta, nebunești și haioase. Mi s-a părut amuzant să fac un astfel de personaj animat: un unchi bunic cu puteri magice, care rezolvă tot soiul de probleme de-ale copiilor și îi poartă în diferite aventuri.” a povestit Browngardt.

   

  „Unchiul Bunic” a înregistrat un real succes în rândul copiilor din Statele Unite, cu precădere printre adolescenţi, fapt ce a determinat realizarea celui de al doilea sezon. Serialul conține foarte multe gaguri vizuale, mult umor, iar fiecare episod se încheie cu câte o morală.

   

   

   

   

  Citeste mai mult »
RSS