Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii
Salut
Log in

Ultimele articole


 • Violetta

  Violetta este o telenovela adolescentina ce a avut premiera pe 14 mai 2012 la Disney Channel. Spectacolul este o co-productie între Disney Channel America Latină, Disney Channel Europa, Disney Channel Orientul Mijlociu, Disney Channel Africa si Pol-ka Producer. Violetta are o distributie multinatională, si spune povestea lui "Violetta", o adolescenta talentata muzical, care se întoarce în orasul natal pentru a "găsi dragostea", si de a explora pasiunea ei pentru muzica.

  Gen: Comedie muzicala, drama romance
  Tara: Argentina
  Limba: Spaniola

  Sezoane: 2

  Episoade sezonul 1 : 80
  Episoade sezonul 2:  -

  Violetta spune povestea unei adolescente singuratice si foarte talentata, care, după ce a trăit multi ani în "vechiul continent", se întoarce la Buenos Aires, orasul său natal. În noua sa viata ea găseste prieteni adevărati si dragostea, dar ea isi descopera talentul ei înnăscut si pasiunea pentru muzică.

  Violetta - Promo 02

  Personaje

  • Martina Stoessel - Violetta Castillo este o fata stralucitoare si plina de viata, dar singuratica si protejata de tatăl ei. Ea are o voce unică pe care a mostenito de la mama ei, dar încă nu stie. De la tatăl său a mostenit dragostea de lectură si o mare inteligentă. Violetta este spontană si sinceră atunci când vine vorba de a vorbi in mintea ei. Ea vrea doar să-si găsească locul ei în lume.
  • Pablo Espinosa - Tomás Heredia este atractiv, simplu, încrezător si uneori un pic distant. El cântă la chitară dar cântă si vocal. Cântecele sale reflecta personalitatea lui si căutarea lui ca artist. El se ocupă de Studio 21, o bursa de la profesorul Beto, care l-a angajat ca asistent. El a fost născut în Spania, dar sa mutat la Buenos Aires cu mama lui să aibă grijă de bunica lui.
  • Mercedes Lambre - Ludmila Ferro provine dintr-o familie de clasă superioară. Fata este rece si plina de farmec, la Studio 21, ceea ce o face ideală pentru prietenia lui León. Dar ceea ce este o diva, deci este o mincinoasa, manipulatoare, si aroganta. In ciuda faptului ca este total diferita de Tomás, este atrasă de el. Dar Tomas o ignoră deoarece el este îndragostit de Violetta, care declansează gelozia ei si obsesie.
  • Jorge Blanco - León este arogant, si oarecum degeaba. În ciuda acestui fapt, León are o inimă bună, dar atunci când el este cu Ludmila sunt îmbunătătite si poate arata rau. Spre deosebire de Tomás, provine dintr-o familie bogată si niciodată nu a trebuit să lucreze. León ia cursuri de la Studio 21, si are, de asemenea, un mare potential ca un artist.
  • Lodovica Comello - Francesca este inteligent, sacrificiu de sine si buna prietena. Ea este conștientă de efortul depus de familia ei pentru a merge la Studio 21. Nascut in Italia, la fel ca fratele său Luca, cine este cine conduce afacerea familiei la Resto Bar.
  • Diego Ramos - Germán Castillo este tatal lui Violetta. E un inginer sclipitor, proprietarul unei companii de constructii care face lucrări publice internationale si private de calibru mare. El este strict si exigent. De la moartea sotiei sale si-a protejat fiica lui, dar în spatele rigiditatii lui se ascunde o inima mare.
  • Clara Alonso - Ángeles Saramego "Angie" este vesela, amuzanta, carismatica, iubitoare de de muzică si artă, Angie este un spirit liber, care radiază lumină în jurul valorii. Ea este sora sotiei lui Germán, dar Violetta nu stie este mătusa ei. După moartea surorii ei, Angie a încercat să contacteze nepoata ei de mai multe ori, dar fără succes. Deci, atunci când se întoarce Violetta la Buenos Aires, ea reprezintă în calitate de guvernanta noua si se apropie de ea.

   

  Citeste mai mult »
 • Premierele lunii septembrie la Disney Channel

  PREMIERA FILMULUI: APLICATIA

  Filmul prezinta povestea lui Zoey (16 ani), eleva eminenta si dansatoare desavarsita a carei viata ia o turnura neasteptata atunci cand trebuie sa se adapteze intr-o noua scoala, o noua trupa de dans, un tata vitreg, trei frati batausi, dar mai cu seama, un caine neascultator. 

  Situatia se schimba atunci cand ea descarca pe telefon o aplicatie de dresare a cainelui ce are control asupra baietilor din viata ei …
  Premiera filmului: sambata la 11:30 si in reluare la 18:00.      
  VIOLETTA: CONCERTUL         Filmat in Milano, Concertul VIOLETTA ii prezinta pe cei 12 membri din distribuţia Violetta care interpreteaza cele mai cunoscute cantece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Sambata, 13septembrie, la 11:30, puteti vedea ce se intampla in spatele scenei in timpul turneului precum si emoţiile vedetelor inainte de a urca pe scena.

  UN NOU SEZON WOLFBLOODSezonul 2 din indragitul serial debuteaza in luna septembrie la Disney Channel. Ne intalnim din nou cu protagonistii Maddy si Rhydianem, dar in scena apar mai multe personaje jumatate om, jumatate lup. 
  Premiera: vineri, 19 septembrie, la 19:20  

  NOUL SERIAL: CRASH & BERNSTEIN
       

      Wyatt locuieste cu mama si cele trei surori, de aceea nu este deloc surprinzator faptul ca tanjeste dupa un frate cu care ar putea face lucruri barbatesti. Dorinta lui devine realitate atunci cand el implineste 12 ani si creeaza o marioneta, numita Crash.

  Premiera noului serial are loc sambata , 6 septembrie, de la 8:30. Noi episoade in fiecare sambata, la aceeasi ora.      

  Citeste mai mult »
 • bancul 18

  "Iubita unui programator: – Iubitule, stii cand e aniversarea noastra? – Sigur ca da, iubito! – Cand? – La trei zile dupa ce imi expira licenta la antivirus"

  Citeste mai mult »
 • bancul 17

  Bula, am fost la ghicitoare si mi-a spus ca nu ma mai iubesti!
  - De ce dai banii pe prostii? Asta puteam sa-ti spun si eu! Gratis.

  Citeste mai mult »
RSS