Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii
Salut
Log in

Desene Animate


 • Gormiti Nature Unleashed

  Gormiti (engleză Gormiti Nature Unleashed) este un serial de animație generat de computer, o continuare a serialului din 2009 cu același nume, co-produs de Giochi Preziosi și Mondo TV. Premiera în România a fost pe 1 iunie 2013 pe canalul Cartoon Network.

  Despre serial
  Când o amenințare străveche iese din nou la iveală, Prinții din regiunile divizate ale insulei Gorm – Aerul, Pădurea, Pământul și Marea – vor trebui să învețe să stăpânească forțele naturii și, sub îndrumarea venerabilului Bătrân înțelept, Prinții se vor putea transforma în cei mai mari eroi ai tărâmurilor lor: invincibilii Lorzi ai naturii! Puternicii lorzi vor putea trezi din adormire și invoca numeroși Gormiți "pierduți" – fiecare înzestrat cu puteri incredibile!

  Personaje

  •     Lordul Tasaru - Cel mai tânăr și mai prietenos dintre Prinții din Gorm, Tasaru este temerarul Lord al Pădurii și cel mai puternic luptător din tribul său. Întreaga împărăție a plantelor este sub porunca lui, iar cine se pune cu Tasaru, se pune cu însăși natura! Liane care îi împiedică pe inamici, crengi și rădăcini care îi lovesc, semințe și spini pe post de gloanțe, oricând Lordul Pădurii e gata de luptă!
  •     Lordul Noctis - Tânăr, puternic și arogant, Lordul Noctis este Lordul tribului Aer. Înarmat cu o sabie mortală cu două tăișuri, Noctis folosește viteza vântului și furia furtunilor pentru a-și pune dușmanii pe fugă! Urmașul unei familii nobile și fiul Regelui Nadar, Noctis este Prințul din Gorm care cunoaște mai bine decât oricine puterile Gorm Stone, iar acest lucru îl face unul dintre cei mai puternici Lorzi ai naturii!
  •     Lordul Agrom - Viteaz, curios și bun la suflet, Lordul Agrom își iubește tribul, dar e diferit de toți ceilalți gormiti ai Pământului: el crede că cheia înfrângerii lui Magor este o alianță între toate triburile din Gorm. Cu al său Rock Hammer de neoprit, Agrom e gata să-i conducă pe ceilalți Prinți din Gorm într-o bătălie epopeică, așa cum se întâmpla pe vremuri!
  •     Lordul Piron - Blând și îngândurat, Prințul Tărâmului Mării este cel mai pașnic dintre cei patru Lorzi ai naturii. Dar, deși uneori poate părea timid și neîndemânatic, Lordul Piron are o voință de fier cu care înfruntă orice ființă malefică! La fel ca liniștea dinaintea furtunii, calmul aparent al lui Piron ascunde spiritul lui de aprig luptător, gata de orice sacrificiu pentru Gorm!
  •     Firespitter - Cel mai crud dintre generalii lui Magor, Firespitter este un furnal viu, înarmat cu o seceră mortală cu lavă, care poate străpunge până și zidurile cele mai groase! Din fericire pentru eroii noștri, pe cât este de crud, pe atât este de prost! Lorzii îl înfrâng adesea folosind împotriva lui aroganța sa, însă victoria este întotdeauna dificilă!
  •     Andrall - Unul din cei mai temuți generali ai lui Magor, Andrall visează să-și trădeze stăpânul și să-i ia locul, devenind unul din noii Lorzi ai Vulcanului! Capabil să-l înșele chiar și nobilul Trib al Aerului, Andrall este o adevărată amenințare pentru Lorzii naturii! Eroii noștri trebuie să-i nesocotească cuvintele, altfel vor sfârși luptându-se între ei!
  •     Sceven - Un personaj misterios care își ascunde originile, nu spune nimănui din ce trib se trăgea înainte să se fi alăturat puterilor răului. S-a aruncat într-un râu de lavă transformându-se într-o ființă cumplită, iar acum poate ofili și distruge prin simpla atingere orice făptură care-i iese în cale!
  •     Magor - Înfrânt de străvechii Lorzi ai naturii, Magor și-a făcut din nou apariția în epoca modernă, pentru a-și reinstaura domnia de teroare! Chiar și fără puterile Gorm Stone, Magor continuă să stârnească frica întregii Insule Gorm. Lorzii naturii vor fi puși la încercări grele din pricina lui. Magor s-a întors și e gata de orice pentru a-și recăpăta puterile!

  Citeste mai mult »
 • Calaretii Dragonului

  Calaretii Dragonului (Dragons: Riders of Berk) este un serial de animatie creat de Chris Sanders si Dean DeBlois si produs de DreamWorks Animation. Serialul se bazeaza pe filmul Cum sa îsi dresezi dragonul din 2010.
  Acesta a avut premiera pe 7 august 2012 pe canalul Cartoon Network. Premiera în România va fi pe 14 martie 2013 pe canalul Cartoon Network.

  Informații generale
  Gen Actiune
  Aventura
  Comedie
  Drama
  Fantezie
  Creator(i) Chris Sanders
  Dean DeBlois
  Dezvoltator(i) Linda Teverbaugh
  Mike Teverbaugh
  Vocile: Jay Baruchel
  America Ferrera
  Christopher Mintz-Plasse
  Julie Marcus
  T. J. Miller
  Zack Pearlman
  Nolan North
  Chris Edgerly
  Compozitor temă muzicală John Paesano
  Țară de origine Statele Unite
  Nr. de sezoane 2
  Nr. de episoade 40 (15 difuzate)
  Producție
  Producător(i) Art Brown
  Douglas Sloan
  Producător(i) executiv(i) Linda Teverbaugh
  Mike Teverbaugh
  Companie DreamWorks Animation
  Perioada de difuzare 22 de minute
  Difuzare
  Canal original Cartoon Network
  Format audio Dolby Digital 5.1
  Difuzare originală 7 august 2012


  Despre serial

  Serial spune povestea unui baiat pe nume Hiccup, prietenul sau, balaurul Gobber si un grup de dragoni care încearca sa integreze fiarele salbatice ale locuitorilor din insula Berk.

  "Dragons: Riders of Berk" este un serial animat, o continuare a filmului How to Train Your Dragon si ne arata aventurile lui Hiccup si ale dragonului sau Toothless impreuna cu ceilalti prieteni si dragoni. In aceast serial o serie de intamplari, actiuni si aventuri se vor declansa, iar Hiccup impreuna cu ceilalti locuitori ai satului si cu dragonii isi unesc fortele. O animatie captivanta si incantatoare!

  Citeste mai mult »
 • Pinguinii din Madagascar

     Pinguinii din Madagascar (engleză: The Penguins of Madagascar) este un serial de desene animate american, creat pe calculator, difuzat pe Nickelodeon, în care personajele principale sunt pinguinii din filmul Madagascar. Un episod pilot, Gone in a Flash, a fost difuzat în weekendul Super Stuffed Nicktoons Weekend pe 28 noiembrie 2008, înaintea unui episod din SpongeBob SquarePants, iar următoarele episoade au fost difuzate regulat începând din 28 martie 2009. Acțiunea este plasată după întâmplările din filmul Madagascar: Escape 2 Africa. Nickelodeon au cerut 26 de episoade pentru sezonul 1, iar în ianuarie 2009 au mai comandat un sezon de 26 de episoade, ajungând la un total de 52. Premiera seriei a avut 6,1 milioane de telespectatori.

  Informații generale
  Gen animație, comedie
  Creator(i) Tom McGrath
  Eric Darnell
  Mireille Soria
  Actor(i) Tom McGrath
  John DiMaggio
  Jeff Glen Bennett
  James Patrick Stuart
  Danny Jacobs
  Kevin Michael Richardson
  Andy Richter
  Nicole Sullivan
  Mary Scheer
  Conrad Vernon
  Tara Strong
  Țară de origine Statele Unite ale Americii Statele Unite
  Nr. de sezoane 2
  Nr. de episoade 48 (Lista episoadelor)
  Producție
  Producător(i) executiv(i) Mark McCorkle
  Bob Schooley
  Locație Nicktoons Network
  Burbank, California
  Perioada de difuzare ~22 minutes (2 părți de 11 minute)
  Difuzare
  Canal original Nickelodeon
  Vizionat prima oară în Statele Unite
  Difuzare originală 28 noiembrie 2008
  Cronologie
  Precedat de Madagascar (2005)
  Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
  Urmat de Madagascar 3 : Fugariti prin Europa

    

          Personajele

  • Căpitanul - căpitanul (dublat de Tom McGrath)

     Căpitanul are curajul unui erou de acțiune și lăudăroșenia corespunzătoare. Este un lider înnăscut, concentrat numai pe obținerea de rezultate. Căpitanul abordează fiecare situație cu intensitate, ceea ce poate explica imaginația lui excesiv de activă. Pentru Căpitan, orice coincidență inofensivă pare a fi o conspirație nefastă. E bine că are încredere 100% că numai echipa sa este capabilă să afle adevărul!

   

  • Kowalski - (dublat de Jeff Glen Bennett)

     Atunci când Căpitanul are nevoie de o analiză sau de o invenție imediată, Kowalski este prezent cu creionul și carnețelul său, precum și cu metoda sa științifică aproximativă. Atitudinea autoritară a lui Kowalski ascunde faptul că de obicei nu are nicio idee despre ceea ce se întâmplă. Deși Kowalski este o capacitate științifică auto-proclamată, nu citește engleza mai bine decât restul Pinguinilor.

  • Soldatul - (dublat de James Patrick Stuart)

     Soldatul este un pic confuz cu privire la cine este și la rolul său în grup. Deoarece nu este atât de sigur pe el, Soldatul este foarte deschis pentru orice experiență. Grădina zoologică poate fi un loc dur (în special Casa reptilelor), iar Soldatul este un pic prea evident naiv pentru propriul său bine. Deschiderea Soldatului îl transformă în cel mai probabil partener de petrecere cu lemurii la bine sau la rău.

   

  • Rico - (dublat de John DiMaggio)

     Rico reprezintă artileria liberă finală și și-a internalizat (la propriu) rolul de expert în demolări. Are un întreg departament de muniții la dispoziție și abilitatea remarcabilă de a "face rost" la cerere de bomba potrivită sau de oricâte articole folositoare. Deschizător de conserve? O mulinetă? 10.000 de rulmenți? Chitară bas? Le are.

  • Regele Julien - regele lemurilor (dublat de Danny Jacobs)

     Regele Julien este monarhul autoproclamat al grădinii zoologice și un animal petrecăreț. Acestui răsfățat rege băiat îi place să comande pe oricine din jur și ar fi complet insuportabil dacă n-ar insista ca toată lumea să se distreze! Ego-ul dominant al Regelui Julien este mai mult decât poate suporta trupul său minuscul. Împrăștie rapid insulte, dar și mai rapid zâmbete, așa că este greu să-l iei prea în serios pe acest lemur.

  • Maurice - lemurul "Aye-aye" (dublat de Kevin Michael Richardson)
  • Mort - lemurul-șoricel (dublat de Andy Richter)

     Mort este cel mai mare fan al Regelui Julien și discipolul său fără speranță. Nimic nu-i produce lui Mort o emoție mai mare decât să-i atingă picioarele Regelui Julien. Pentru a dovedi că este demn de Regele Julien, Mort concepe planuri nebunești care înrăutățesc întotdeauna lucrurile. Drăgălășenia ciufului lui Mort, ochii săi mari și vocea sa pițigăiată îl fac irezistibil pentru orice ființă umană. Totuși, aceste caracteristici îl fac incredibil de enervant pentru animalele de la grădina zoologică, ce îl evită cu orice preț.

  • Marlene - vidra (dublat de Nicole Sullivan)
  • Mason - cimpanzeul (dublat deConrad Vernon)
  • Phil- cimpanzeul
  • Alice - îngrijitoarea grădinii zoologice

  Dublajul în limba română

     Dublajul a fost realizat de către SDI Media în studioul Audio Design Digital Art.

  • Răzvan Georgescu - Căpitanul
  • Cătălin Rotaru - Kowalski
  • Afrodita Androne - Marlene
  • Șerban Pavlu - Regele Julien
  • Marius Săvescu - Maurice, Mortimert
  • Viorel Ionescu - Alte voci

  SURSA : Wikipedia

  Citeste mai mult »
RSS