Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Desene Animate


 • o mica descriere al selrialui Pound puppies, un catelus pentru fiecare copil


  (Statele Unite ale Americii-Canada, 2010, serial desene animate, color)
  Regizor : Richard Weston Jes Humphrey Rachel Lipman
  Scenarist : Bart Jennett
  Compozitor : Daniel Ingram
  Monteur : Daniel Frome
  Distributia:
  Yvette Nicole Brown
  Eric McCormack
  John Di Maggio
  Michael Rapaport
  Alanna Ubach
  Rene Auberjonois
  M. Emmet Walsh
  Orice animal de casa are nevoie de un stapan iubitor si orice om are nevoie de un animal favorit. Cativa caini neinfricati decid sa gaseasca cate o familie iubitoare pentru toti cateii fara stapan, caci un catel care a avut odata un stapan, nu-si mai poate inchipui altfel viata. 

  Citeste mai mult »
 • Gormiti Nature Unleashed

  Gormiti (engleză Gormiti Nature Unleashed) este un serial de animație generat de computer, o continuare a serialului din 2009 cu același nume, co-produs de Giochi Preziosi și Mondo TV. Premiera în România a fost pe 1 iunie 2013 pe canalul Cartoon Network.

  Despre serial
  Când o amenințare străveche iese din nou la iveală, Prinții din regiunile divizate ale insulei Gorm – Aerul, Pădurea, Pământul și Marea – vor trebui să învețe să stăpânească forțele naturii și, sub îndrumarea venerabilului Bătrân înțelept, Prinții se vor putea transforma în cei mai mari eroi ai tărâmurilor lor: invincibilii Lorzi ai naturii! Puternicii lorzi vor putea trezi din adormire și invoca numeroși Gormiți "pierduți" – fiecare înzestrat cu puteri incredibile!

  Personaje

  •     Lordul Tasaru - Cel mai tânăr și mai prietenos dintre Prinții din Gorm, Tasaru este temerarul Lord al Pădurii și cel mai puternic luptător din tribul său. Întreaga împărăție a plantelor este sub porunca lui, iar cine se pune cu Tasaru, se pune cu însăși natura! Liane care îi împiedică pe inamici, crengi și rădăcini care îi lovesc, semințe și spini pe post de gloanțe, oricând Lordul Pădurii e gata de luptă!
  •     Lordul Noctis - Tânăr, puternic și arogant, Lordul Noctis este Lordul tribului Aer. Înarmat cu o sabie mortală cu două tăișuri, Noctis folosește viteza vântului și furia furtunilor pentru a-și pune dușmanii pe fugă! Urmașul unei familii nobile și fiul Regelui Nadar, Noctis este Prințul din Gorm care cunoaște mai bine decât oricine puterile Gorm Stone, iar acest lucru îl face unul dintre cei mai puternici Lorzi ai naturii!
  •     Lordul Agrom - Viteaz, curios și bun la suflet, Lordul Agrom își iubește tribul, dar e diferit de toți ceilalți gormiti ai Pământului: el crede că cheia înfrângerii lui Magor este o alianță între toate triburile din Gorm. Cu al său Rock Hammer de neoprit, Agrom e gata să-i conducă pe ceilalți Prinți din Gorm într-o bătălie epopeică, așa cum se întâmpla pe vremuri!
  •     Lordul Piron - Blând și îngândurat, Prințul Tărâmului Mării este cel mai pașnic dintre cei patru Lorzi ai naturii. Dar, deși uneori poate părea timid și neîndemânatic, Lordul Piron are o voință de fier cu care înfruntă orice ființă malefică! La fel ca liniștea dinaintea furtunii, calmul aparent al lui Piron ascunde spiritul lui de aprig luptător, gata de orice sacrificiu pentru Gorm!
  •     Firespitter - Cel mai crud dintre generalii lui Magor, Firespitter este un furnal viu, înarmat cu o seceră mortală cu lavă, care poate străpunge până și zidurile cele mai groase! Din fericire pentru eroii noștri, pe cât este de crud, pe atât este de prost! Lorzii îl înfrâng adesea folosind împotriva lui aroganța sa, însă victoria este întotdeauna dificilă!
  •     Andrall - Unul din cei mai temuți generali ai lui Magor, Andrall visează să-și trădeze stăpânul și să-i ia locul, devenind unul din noii Lorzi ai Vulcanului! Capabil să-l înșele chiar și nobilul Trib al Aerului, Andrall este o adevărată amenințare pentru Lorzii naturii! Eroii noștri trebuie să-i nesocotească cuvintele, altfel vor sfârși luptându-se între ei!
  •     Sceven - Un personaj misterios care își ascunde originile, nu spune nimănui din ce trib se trăgea înainte să se fi alăturat puterilor răului. S-a aruncat într-un râu de lavă transformându-se într-o ființă cumplită, iar acum poate ofili și distruge prin simpla atingere orice făptură care-i iese în cale!
  •     Magor - Înfrânt de străvechii Lorzi ai naturii, Magor și-a făcut din nou apariția în epoca modernă, pentru a-și reinstaura domnia de teroare! Chiar și fără puterile Gorm Stone, Magor continuă să stârnească frica întregii Insule Gorm. Lorzii naturii vor fi puși la încercări grele din pricina lui. Magor s-a întors și e gata de orice pentru a-și recăpăta puterile!

  Citeste mai mult »
 • Calaretii Dragonului

  Calaretii Dragonului (Dragons: Riders of Berk) este un serial de animatie creat de Chris Sanders si Dean DeBlois si produs de DreamWorks Animation. Serialul se bazeaza pe filmul Cum sa îsi dresezi dragonul din 2010.
  Acesta a avut premiera pe 7 august 2012 pe canalul Cartoon Network. Premiera în România va fi pe 14 martie 2013 pe canalul Cartoon Network.

  Informații generale
  Gen Actiune
  Aventura
  Comedie
  Drama
  Fantezie
  Creator(i) Chris Sanders
  Dean DeBlois
  Dezvoltator(i) Linda Teverbaugh
  Mike Teverbaugh
  Vocile: Jay Baruchel
  America Ferrera
  Christopher Mintz-Plasse
  Julie Marcus
  T. J. Miller
  Zack Pearlman
  Nolan North
  Chris Edgerly
  Compozitor temă muzicală John Paesano
  Țară de origine Statele Unite
  Nr. de sezoane 2
  Nr. de episoade 40 (15 difuzate)
  Producție
  Producător(i) Art Brown
  Douglas Sloan
  Producător(i) executiv(i) Linda Teverbaugh
  Mike Teverbaugh
  Companie DreamWorks Animation
  Perioada de difuzare 22 de minute
  Difuzare
  Canal original Cartoon Network
  Format audio Dolby Digital 5.1
  Difuzare originală 7 august 2012


  Despre serial

  Serial spune povestea unui baiat pe nume Hiccup, prietenul sau, balaurul Gobber si un grup de dragoni care încearca sa integreze fiarele salbatice ale locuitorilor din insula Berk.

  "Dragons: Riders of Berk" este un serial animat, o continuare a filmului How to Train Your Dragon si ne arata aventurile lui Hiccup si ale dragonului sau Toothless impreuna cu ceilalti prieteni si dragoni. In aceast serial o serie de intamplari, actiuni si aventuri se vor declansa, iar Hiccup impreuna cu ceilalti locuitori ai satului si cu dragonii isi unesc fortele. O animatie captivanta si incantatoare!

  Citeste mai mult »
RSS