Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Desene Animate


 • Kim Possible

  Kim Possible este un serial animat american, câstigator al premiului Emmy, produs de The Walt Disney Company. Animatia înfatiseaza o adolescenta — pe numele sau Kim Possible — a carei activitate reprezinta înfruntarea criminalilor. Aceasta are datoria de a se descurca cu scoala, familia si meseria ei de agenta în fiecare zi. Serialul a debutat în România pe data de 11 august 2008, pe canalul Jetix.


  Desfasurarea actiunii

  Actiunea se petrece în Middleton, o comunitate din Statele Unite. Serialul se învârte în jurul unei adolescente, Kimberly Ann Possible, ce trebuie sa se împarta între lupta cu criminalii si viata normala de adolescent. Prietenul sau, Ron Stoppable si sobolanul lui Ron, Rufus, sunt partenerii ei de misiune. Kim primeste informatii si echipamentul pentru misiune de la un geniu de 12 ani, Wade Load, care se pare ca nu îsi paraseste camera niciodata, doar de putine ori în ultimul sezon.

  Echipa Possible

  Kimberly Ann Possible
  Kimberly Ann Possible, pe scurt Kim possible este liderul celui mai faimos grup, ce lupta împotriva crimelor, Echipa Possible. Ea trebuie sa se confrunte zi de zi cu problemele adolescentei, cum ar fi scoala, familia, baietii, si salvarea planetei de criminali. La scoala, Kim este socotita printre copiii cunoscuti, fiind majoreta. Cel mai bun prieten al ei este Ron Stopabble, cu care se cunoaste de la gradinita. Acesta este si partenerul ei de misiune. În primele trei sezoane, Kim si Ron sunt cei mai buni prieteni, dar din sezonul patru, au devenit iubiti.
  Kim este priceputa în miscari acrobatice si în diverse forme de arte martiale. Este extrem de inteligenta si învata repede. Este de asemenea o detectiva foarte buna.

  Ronald Stoppable
  Ronald, pe scurt Ron, este cel mai bun prieten a lui Kim, cu care se cunoaste de la gradinita. Face parte din echipa lui Kim. Ron are un rozator pe nume Rufus, la care tine foarte mult si îl ia cu el peste tot. Provine dintr-o familie de evrei. Este singurul personaj caruia i s-a mentionat în serial religia. În sezonul 4, parintii sai au adoptat o fetita din Japonia, numita Hana. De asemenea, tot în sezonul 4, a intrat în echipa de fotbal a liceului, mai întâi fiind mascota.
  Bueno Nacho, un fastfood mexican, este restaurantul lui favorit. El si Kim se duc acolo foarte des. La un moment dat a si lucrat la Bueno Nacho si a devenit asistent manager, dar a demisionat din aceasta functie.

  Rufus
  Rufus este cârtita lui Ron. Este considerat un memru al Echipei Possible. La început, Kim l-a dezgustat pe Rufus, dar mai târziu l-a placut. Rufus vorbeste foarte putin, deobicei scoate sunete de rozator.

  Wade Load
  Wade este un geniu de 12 ani. El se ocupa de websiteul lui Kim, Kimpossible.com. Acesta îi da lui Kim misiunile prin "Kimonicator", gadgeturile create de el, aranjeaza transportul echipei si vine foarte rar în misiuni. El a creat de asemenea si costumele de misiune. Wade îsi petrece timpul în camera lui, în fata calculatorului cu luminile stinse. A fost un maestru al jocului Everlot. Într-un episod, Wade s-a îndragostit de Monique când a vazut-o prima data. A creat o raza de iubit si a încercat sa o forteze sa fie iubita lui. La final au ramas doar buni prieteni.

  Raufacatori

  Dr. Drakken
  Un om de stiinta nebun, obsedat de dominarea planetei. Are pielea albastruie si parul negru, prins într-o codita. Pe obrazul stâng, are o cicatrice. Numele sau adevarat este Drew Theodore P. Lipsky. A devenit un raufacator dupa ce prietenii sai din liceu, incluzându-l pe tatal lui Kim, Dr. James Possible, au râs de inventiile lui.
  Drakken este uneori ajutat de Shego. El nu îi retine niciodata numele lui Ron, desi s-a întâlnit cu el de multe ori. Este mereu surprins sa o vada pe Kim Possible.

  Shego
  Shego a fost în ma cac serial ca ajutorul lui Drakken. Pielea ei este verde foarte deschis. Are parul lung si negru si poarta un costum verde cu negru. Are abilitatea de a crea un fel de flacari verzi. Este de asemenea foarte buna la artele martiale.
  Shego este rivala numarul 1 a lui Kim. Ea vorbeste cu Kim ca si cum ar fi un copil mic, folosind diminutivul Kimmie sau porecla "Printesa". Kim nu pare sa fie deloc afectata de insultele lui Shego. În unele situatii, Kim si Shego au facut echipa. Într-un episod, Shego a plecat sa o salveze pe Kim, fiind convinsa ca doar ea are dreptul sa o distruga. A fost demonstrat în "Stop Team Go" ca cele doua fete ar putea fi prietene foarte bune, daca Shego nu ar fi rea.

  Lordul Monty Fiske (Monkey Fist)
  Un englez, obsedat de Monkey Kung-Fu, un stil de lupta chinez. Acesta a cheltuit toata averea familiei pentru a-si face o operatie estetica, care i-a schimbat mâinile si picioarele de om, în unele de maimuta.
  Printre toti raufacatorii, el este considerat ca inamicul principal a lui Ron. Amândoi au stapânit Puterea Maimutei Mistice, în ciuda faptului ca Ron are o fobie pentru maimute. Monkey Fist este unul dintre putinii adversari care i-a retinut numele lui Ron si care îl considera un oponent pe cinste.

  Duff Killigan
  Duff Killigan este un raufacator ce dorea sa transforme toata lumea în propriul lui teren de golf. Vorbeste cu un accent scotian. Armele sale sunt mingile de golf explozibile.

  Señor Senior, Sr.
  Senior este un multi-milionar pensionat, care dupa sugestia accidentala a lui Ron, a devenit raufacator, ca un hobby care sa-i ocupe anii de pensionare. Senior are un fiu, care are acelasi nume.

  Señor Senior, Jr.
  Fiul si uneori, complicele lui Señor Sr. Junior este mai mult interesat de petreceri si de felul cum arata, decât de planurile criminale ale tatalui sau. În trecut a fost îndragostit de Kim. Junior îsi doreste sa fie cântaret într-o trupa de baieti. A învatat ticalosia de la Shego.

  Profesorul Dementor
  Un om de stiinta nebun. Este rivalul lui Dr. Drakken. De fiecare data a fost învins de Kim, cu ajutorul custumului ei de actiune. Dementor a încercat sa-l fure în doua episoade.

  Bebe Ucigase
  Bebe sunt niste femei roboti construite de Dr. Drakken, pentru a-i rapi pe fostii lui colegi, dar au luat-o pe cont propriu. Ele au facut-o pe Bonnie, regina lor Bebe, chiar daca ea nu stia despre ce e vorba. Kim le-a distrus pe Bebe si a salvat-o pe Bonnie, în final.

  ADN Emmy
  Este o raufacatoare care face creaturi din ADN-ul altor lucruri dar vorbeste foarte frumos pentru o raufacatoare.

  Personaje secundare

  Monique
  Monique este o fata desteapta. Este una din prietenele apropiate a lui Kim. Îi da de multe ori sfaturi despre scoala si despre viata. De foarte putine ori vine cu Kim în misiuni. Monique vorbeste deobicei în stil hip-hop. Lucreaza la Club Banana, un magazin de haine din Midleton.

  Bonnie Rockwaller
  Bonnie este colega si rivala lui Kim, de la scoala. Are o atitudine superioara fata de Kim, Ron sau alte persoane. Face de asemenea parte din echipa de majorete a scolii. Ea le face curte baietilor din echipa de fotbal a scolii, si m-ai târziu lui Señor Senior Jr.

  Majoretele
  Pe lânga Bonnie, exista înca 6 majorete ale liceului, si anume: Tara (cu par lung, blond si ondulat), Crystal (cu par scurt, saten si ondulat), Jessica (cu par lung si blond), Liz (cu par roscat, scurt, ondulat, prins într-o banderola mov), Hope (cu par brunet si lung), si Marcella (cu par brunet si lung, cu alunita).

  Citeste mai mult »
 • W.I.T.C.H.

  W.I.T.C.H. este un serial de desene animate, produs de Disney, dupa o serie de benzi desenate cu acelas nume. Serialul este transmis de programul Jetix si de Pro TV. Will, Irma, Taranee, Cornelia si Hay Lin sunt cinci prietene care într-o buna zi descopera ca au puteri magice uluitoare cu ajutorul carora pot controla tot ce se afla in jurul lor.

  W.I.T.C.H sunt doar initialele celor cinci fete care afla pâna la urma ca sunt gardienele voalului. Cele cinci fete, Will, Irma, Taranee, Cornelia si Hay Lin lupta cu toate puterile lor pentru a pazi Pamântul si alte lumi de fortele întunecate din Meridian.

  Will Vandom, detinatoarea inimii Kandrakarului, are 14 ani si s-a mutat la Sheterfield împreuna cu mama sa deoarece tatal ei a divortat. Poate face fulgere si poate da viata oricarui lucru. Iubitul ei este Matt Olsen.

  Irma Lair are puterea apei, este glumeata grupului si lenesa, tot ce îsi pune în minte face, iubitul ei este Joel, bateristul formatiei Colbalt blue, are un fratior mai mic pe nume Christopper si locuieste împreuna cu mama, tata si fratiorul ei cel mic.

  Taranee Cook detine puterea focului, este buna la matematica si în strategii, poate sa vorbeasca prin telepatie cu celelalte din grup, iubitul ei este Nigel cu care nu are o releatie prea buna........, are un frate mai mare pe nume Peter, fostul prieten al Corneliei, mama lui Taranee este judecatoare si o data a vrut sa îsi acuze propria fiica din cauza unui jaf unde Nigel si Taranee au vrut sa ajute.

  Cornelia Hale are puterea pamântului, poate misca obiectele de la distanta fara sa le atinga, iubitul ei este Caleb si a fost Peter (fratele lui Taranee), are 14 ani si e în aceeasi clasa cu Will, locuieste împreuna cu surioara ei mai mica Lillian, cu mama, cu tatal ei si cu un motan (Napoleon) care poate vorbi din dorinta lui Lillian care este inima pamantului

  Hay Lin conduce aerul dupa propriai vointa, poate sa se faca invizibila, sa zboare si daca atinge vrun obiect poate sa simta cine si când a atins acel obiect, iubitul ei este Erik de care v-a trebui sa se desparta deoarece se muta împreuna cu parintii lui în alt oras, locuieste împreuna cu bunica, mama si tatal ei.


  Episoade
  Sezonul I

  1.     It Begins (Începutul)
  2.     It Resumes (Continuarea)
  3.     The Key (Cheia)
  4.     Happy Birthday Will (La Multi Ani, Will!)
  5.     A Service to the Community (Serviciu în folosul comunitatii)
  6.     The Labyrinth (Labirintul)
  7.     Divide and Conquer (Divide si cucereste)
  8.     Ambush at Torus Filney (Ambuscada de la Torus Finley)
  9.     Return of the Tracker (Întoarcerea cautatorului)
  10.     Framed (Capcana din tablou)
  11.     The Stone of Threbe (Steaua din Threbe)
  12.     The Princess Revealed (Printesa se dezvaluie)
  13.     Stop the Presses (Opriti Presa)
  14.     Parents' Night (Noaptea Parintilor)
  15.     The Mudslugs (Limacsi de Noroi)
  16.     Walk This Way (Umbla pe Drumul Asta)
  17.     Ghosts of Elyon (Fantomele lui Elyon)
  18.     The Mogriffs (Mogriffi)
  19.     The Underwater Mines (Minele Subacvatice)
  20.     The Seal of Phobos (Sigiliul lui Phobos)
  21.     Escape From Cavigor (Evadarea din Cavigor)
  22.     Caleb's Challenge (Încercarea lui Caleb)
  23.     The Battle of Meridian Planes (Batalia de pe Campiile Meridianului)
  24.     The Rebel Rescue (Salvarea Rebelilor)
  25.     The Stolen Heart (Inima Furata)
  26.     The Final Battle (Batalia Finala)

  Sezonul II

  1.     A is for Anonymous (A de la Anonim)
  2.     B is for Betrayal (T de la Tradare)
  3.     C is for Changes (S de la Schimbari)
  4.     D is for Dangerous (P de la Periculos)
  5.     E is for Enemy (I de la Inamic)
  6.     F is for Facades (F de la Fatade)
  7.     G is for Garbage (G de la Gunoaie)
  8.     H is for Hunted (V de la vântat)
  9.     I is for Illusion (I de la Iluzie)
  10.     J is for Jewel (G de la giuvaier)
  11.     K is for Knowledge (C de la Cunoastere)
  12.     L is for Loser (Î de la învins)
  13.     M is for Mercy (M de la Mila)
  14.     N is for Narcissist (N de la Narcisist)
  15.     O is for Obedience (S de la Supunere)
  16.     P is for Protectors (P de la Protector)
  17.     Q is for Quarry (C de la Cariera)
  18.     R is for Relentless (N de la nemilos)
  19.     S is for Self (F de la fiinta)
  20.     T is for Trauma (T de la Trauma)
  21.     U is for Undivided (Î de la întreg)
  22.     V is for Victory (V de la Victorie)
  23.     W is for Witch (W de la Witch)
  24.     X is for Xanadu (X de la Xanadu)
  25.     Y is for Yield (O de la oferit)
  26.     Z is for Zenith (Z de la Zenith)

  Citeste mai mult »
 • Team Galaxy

  Team Galaxy este un serial de animatie produs de compania franceza Marathon, regizat de Stephane Berry. Este difuzat zilnic pe canalul Jetix. Productia a început în anul 2005.
  Josh, Yoko si Brett sunt trei oameni independeti, nevoiti creeze împreuna ca un tot unitar. Ei au fost alesi sa apere scoala unde sunt antrenati sa devina Comandanti Spatiali. lungul aventurilor lor, eroii Team Galaxy sarcini multiple.


  Personaje

      Yoko are 15 ani. Ei îi place karaoke-ul si teatrul. Ea a intrat la liceul Galaxy din greseala. A crezut ca e o scoala de vedete. E mereu la moda dar si optimista.

      Brett e un baiat de 10 ani. Este cel mai destept copil din liceul Galaxy. Materiile lui preferate sunt: fizica, astronomia si informatica. Brett poate repara orice echipament mecanic. Asta îi convine lui Josh, pentru ca el mereu strica ceva.

      Josh e un tip rebel de 16 ani. Îi place sa doarma în timpul orelor, sa mearga în misiuni si motocicletele. Îl place pe Fluffy, animalul de companie. Tatal sau este directorul liceului Galaxy.

      Fluffy sau Pufosul este animalul de companie al lui Josh, Yoko si Brett. El vine mereu în misiuni cu ei si e mereu gata de actiune.

  Voci

  Vocile originale, în limba engleza:

      Yoko - Katie Griffin
      Brett - Tabitha St. Germain
      Josh - Kirby Morrow

  Citeste mai mult »
RSS