Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Desene Animate


 • Johnny Test

  Johnny Test este un desen animat de Mike Goodings si se difuzeaza pe Cartoon Network în România de la începutul anului 2007.

  Personaje

  Johnny Test
  Este un baiat de 11 ani caruia îi place joaca, actiunea si detesta sa învete.Daca ceva nu ii iese bine lui Johnny merge la surorile lui mai mari si le cere noi inventii.Daca surorile nu ii dau nimic.. el impreuna cu Dukey fura inventiile lor .El e inebunnit dupa jocuri video

  Dukey
  Este câinele vorbitor al lui Johnny.Mereu il avertizeaza pe Johnny ca nu este bine ce face,dar pana la urma Johnny il convinge mereu pe Dukey.Amandoi sunt pusi pe farse.

  Susan Test
  La fel ca Mary Test,ea este sora lui Johnny.Ele nu prea sunt prietene cu Duckey.Ea face mereu teste pe Johnny.Cu sora sa sunt nesuferite,si ea vrea sa fie mereu frumoasa.La fel ca sora sa,ea uraste pe Johnny când face lucruri periculoase.Ele doua sunt foarte modeste,si îl plac pe Gil.Ea este fata mai rautacioasa,si nu îi place sa faca teste pe nimeni,exclusiv pe Johnny,si javra lui,Duckey numit de cele doua surori.Ea cu sora sa au parul portocaliu-rosu(mai mult rosu).Doar ca Susan are parul complet despletit,cu 2 clame prinse la începutul cefei.Iar Mary are parul mai putin despletit,si pe câteva parti,are denivelari joase.Numai ea este dragostea totala pentru Eugen(Bling Bling).

  Mary Test
  La fel ca Susan este o sora,de nedescris.Ea e fata cea mai cuminte.Ea îl place putin pe Duckey.Ele se sacrifica sa-l faca pe Johnny erou fiind Johnny X si Super-Potaia.Ea si sora sa înnoada testele,dar sunt deranjate de Dl.White si Mr.Black,vrând teste super misto.Johnny le uraste de tot.Mary,Susan si Johnny sunt prieteni cu Dl.White si Dl.Black.În episodul Johnny Duckey-Doo s-a vazut chiar ca au dat de fantome si monstrii.Mary are parul rosu,rosu.Nu s-a dezvaluit daca ele si-au vopsit parul.Johnny si Dukey le cam fura inventiile,dar multele cazuri,nu accepta ca ei sa testeze ceva,care nu este terminat.Si pentru asta sunt dati afara,si fara sa poata intra(în multe cazuri,prinsi afara,din cauzei unor raze mortale sau action super raza).Mary are dragoste infinita pentru Gil Jack.

  Tata
  Este tatal lui lui Johnny. Îi place ca lucrurile sa fie ordonate, curate si sclipitoare. Johnny nu sustine curatenia, iar tata trebuie sa faca de unul singur curatenie. Face niste chiftele caruia doar lui îi plac, restul familiei tipând când aude de asa ceva

  Mama
  Este mama lui Johnny. Este mereu ocupata cu documentele importante pe care trebuie sa le finalizeze pentru serviciu.

  Bling Bling Boy
  Este un baiat dolofan bogat, genial si malefic. O iubeste pe Susan si are o mama severa.Tot incearca sa o cucereasca pe Susan Test..dar ea nu il place pe Bling Bling Boy. Conduce un grup de savanti care îi aplica fizic planurile sale, fiind bogat are cum sa-i plateasca.

  Gil Jack
  Este un baiat chipes care este prietenul lui Johnny.Susan si Mary Test sunt îndragostite de el

  Domnul Black si domnul White
  Sunt doi agenti guvernamentali ai generalului. Se bazeaza cu prietenia cu cele doua surori genii ale lui Johnny când au nevoie de câte ceva. Generalul nu-i trimite în vacanta niciodata..ii pune mereu la treaba.

  Janet Nelson
  Este fata pe care Johnny o place si îi este ciuda pe calitatile ei în acelasi timp. A fost prezenta doar în Sezonul 1 apoi a fost înlocuita cu Sissy Bladely.

  Sissy Blakely
  Este fata placuta si urâta de Johnny în acelasi timp în prezent. Are acelasi model al culori parului lui Johnny, doar mai închis în vârf. Are un câine si multe placeri în comun cu Johnny.

  Missy
  Este câinele lui Sissy Bladely. Este un pudel roz pufos. Simte pentru Dukey exact ce simte Johnny pentru Sissy. Nu pote vorbi ca Dukey dar este capabila sa manânce garduri ghimpate si paduri.

  Generalul
  Este responsabil cu securitatea în Porkbely.Este foarte inganfat.Nu prea vrea sa-l ajute pe Johnny Test la protejarea orasului Porkbely.

  Domnul Profesorescu
  Este profesorul lui Johnny.Incearca sa-l faca pe Johnny sa treaca clasa.L-e da multe teme elevilor..cum ar fi:de scris un eseu de 1.000 de cuvinte despre barbati si 1.000 de cuvinte despre femei.Johnny il uraste pe domnul Profesorescu.

  Alte informatii despre Johnny

  •     profita de obicei de genialitatea surorilor sale, primind ce îsi doreste prin foarte multe rugaminti.
  •     tatal si mama lui sunt convinsi doar prin privirea speciala a lui Johnny.
  •     îi place sa fie în lupta cu fortele raului chiar si în conditii nefavorabile cu ajutorul lui Dukey (Johnny X si Super Potaia).
  •     uneori îi plac prea mult jocurile video, având atunci probleme.
  Citeste mai mult »
 • Brandy Si Domnul Mustacila

  Brandy si Domnul Mustacila este un desen animat american în care este vorba despre un câine snob si un iepure hyperactiv care au fost blocati amândoi în Padurea Amazonului. În SUA, serialul a aparut în august 2004 si s-a terminat în august 2006, iar în România a început în decembrie 2009 si înca mai ruleaza. Acest serial a aparut pe postul de televiziune Disney Channel, dar si pe canalul Toon Disney.


  Parodie

  Majoritatea oamenilor cred ca acest serial este o parodie a filmului Swept Away, în care a jucat Madonna. Cu toate acestea, Swept Away a fost votat ca fiind cel mai rau film în 2002, însa Brandy si Domnul Mustacila are multi fani si telespectatori pentru un serial Disney.

  Personaje principale

      Brandy Harrington din Florida Harringtons: Brandy este o femela lenesa de 13 ani cu radacini familiale în Florida.Datorita originilor sale, este obisnuita cu cele mai fine lucruri din viata. Pe drum spre o statiune balneara de 5 stele, se întâlneste cu un asa numit domn Mustacila si cei doi cad din avion în Padurea Tropicala Amazoniana. Brandy îl considera pe Dl. Mustacila un nimeni si înainte si dupa accident. Dar dupa ce la dat pe Mustacila la schimb lui Gaspar pentru o harta spre casa, realizeaza ca îi pare rau, si îl salveaza. Brandy prefera sa stea cât mai deoparte si abuzeaza de bunatatea celorlalti, cu toate ca îi pasa de prietenii ei. Totusi, mereu cauta oportunitati de a scapa de sarcini. Are idei stupide, poate face pe regina dramei, poate fi lenesa si poate fi chiar mai enervanta ca Mustacila uneori. Brandy se considera câine de rasa, dar în episodul "Pedigree, Schimedigree" afla ca e o corcitura dintr-un adapost de câini. Are par blond si deobicei poarta tricouri roz care nu îi acopera tot abdomenul, blugi rosi si sandale mov. De asemenea îsi poarta si zgarda în jurul gâtului.

      Dl. Mustacila: Mustacila e un iepure în vârsta de 7 ani care nu a avut prea multi prieteni. La prima vedere Mustacila ar parea nazdravan, caraghis, gretos, nebun, hiperactiv si în general enervant. Dar la o privire mai atenta se vede ca este de fapt inteligent cu un vocabular foarte larg, care este expus în momente speciale. E foare iubitor si pasator, dar poate fi neîndemânatic si pierdut în spatiu alte ori poate fi arogant si nazbâtios. Poate fi egoist, nerabdator si morocanos. Când a întâlnit-o pe Brandy în drumul sau spre gradina zoologica din Paraguai unde urma sa fie vândut pe 39 de bani, face o greseala care a cauzat caderea lor în Padurea Tropicala Amazoniana. În timp ce de multe ori se simte rusinat de etica lui Brandy, Mustacila se straduieste sa o ajute pe Brandy si pretuieste prietenia cu ea. Este de cele mai multe ori îmbacat în portocaliu, iar unele personaje ca Brandy îi spun simplu Mustacila.

      Cheryl si Meryl: Cheryl si Meryl sunt dragute, doua surori gemene care au o dusmanie una pe cealalta.

      Ed: Ed este o vidra de râu care are o parte destul de întunecata în personalitatea sa. El cunoaste foarte bine Amazonul. El stie foarte bine informatii despre multe lucruri. El este fericit sa îl ajute pe Domnul Mustacila când acesta are nevoie de ajutorul sau, iar el este printre putinele persoane care îi tolereaza comportamentul Dl. Mustacila pentru lungi perioade de timp.

      Lola Bola: Lola Boa este un sarpe roz cu dungi violete si este deobicei vocea motivelor de partea prietenilor lui Brandy. Ea are de obicei idei bune, câteodata Brandy crezând ca ideile sale nu sunt prea stralucite, iar Brandy crede în secret ca Lola este grosolana deoarece ea înghite soricei cât sunt în viata. Cu toate acestea, Lola râmane una dintre cele mai bune prietene ale lui Brandy, care este mereu când are nevoie de ea, însa ea tolereaza comportamentul aspru al lui Brandy.

      Margo: Margo este un gândac care este deasupra lui Brandy în scara sociala a padurii Amazonului. Când Brandy a venit pentru prima oara în Amazon, el a ajutat-o dadânui câteva informatii unde majoritatea oamenilor populari îsi petrec timpul, crezând ca Brandy nu ar trebui sa petreaca timpul cu Dl. Mustacila. Pe langa acest motiv, Margo umbla cu Brandy în unele situatii. De obicei el este foarte dragut, însa câteodata este rau.

      Gaspar Le Gecko: Este directorul Padurii Amazonului.

  Personaje secundare

      Mama Croc: A aparut în episodul: "Greseala Baby sitter-ului"
      Wolfie: A aparut în episodul: "Wolfie: Printul Junglei"
      Dl. Cantarious: A aparut în episodul: "Ai Un Sarpe"
      Melvin: A aparut în episodul: "Timpul Pentru Grofe"
      Vic: A aparut în episodul: "Pielea Diaaaaaaaaavolului!!!"
      Isabelle: A aparut în episodul: "Cyranosaurus Rex"
      Dr. Phyllis: A aparut în episodul: "Un Marti Ciudat"
      Tito: A aparut în episodul: "Întârzierea Ploii"
      Boris:A aparut în episodul: "Catre luna, Mustacila"
      Gina: A aparut în episodul: "Cyranosaurus Rex"
      Creierul lui Mustacila: Este o palarie care vorbeste.
      Tiffany Turlington: A aparut în episodul: "Unica"

  Vehicule

      Ed: Este bicicleta Dl. Mustacila
      Mikey: Este un mixer

  Sezonul 1

  Brandy si Domnul Mustacila încep sa se cunoasca si sa îsi petreaca vietile lor noi în Padurea Amazoniana. Ei construiesc o casa în copac unde vor locui. O mare parte din sezon este disperarea lui Brandy sa se întoarca acasa la casa ei din Palm Beach, Florida. Între timp, ea si Domnul Mustacila se adeapteaza facându-si prieteni noi, explorând padurea. Brandy vrea ca jungla sa devina o societate civilizata, introducând moda, igiena si rockuri stralucitoare. Domnul Mustacila prefera sa amestece lucrurile folosind puterea inventiei si imaginatiei ca sa îsi ocupe timpul, dar deobicei creeaza haos în padure. Asta îi afecteaza popularitatea.

  Melodia de început

  Melodia de început este cântata de Lou Bega, care a cântat si melodia Mambo No. 5. Cei care au compus si au scris acest cântec au fost Randy Petersen, Kevin Quinn si Tim Heintz. Aceasta melodia a fost nominalizata pentru categoria "Outstanding Original song", la premiile Crown Heights.

  Citeste mai mult »
 • Noua Scoala A Imparatului

  Noua scoala a Împaratului este un desen animat american care apare pe Disney Channel în România pe data de 26 Octombrie 2009. Este produs de Walt Disney Television Animation, si este bazat pe personaje si situatii gasite în filmul "The Emperor's New Groove". Este vorba despre un împarat tânar , Kuzco , care încearca sa îsi completeze educatia, pentru a se întoarce pe tron.

  Showul a aparut în America pe Disney Channel în Ianuarie 2006, iar în România în Octombrie 2009 la ora 10:10.


  Personaje

  Kuzco
  Este personajul principal în serial si film. El este un adolescent al familie Incas, numele lui facând refeire la orasul antic Incan. Kuzco este mereu în centrul atentiei, crezând ca toata lumea ar trebui sa fie la picioarele lui, deoarece el este un "împarat". El este de asemeni împaratul tarii fictive America Sudica care este fortat de lege sa absolveasca academia Kuzco, o scoala pentru care a platit, ca sa ramâna împarat.

  Yzma
  Yzma sau Amzy este consilierul roial al imparatului Kusco si directoarea Academiei Kusco.De asemenea ea pune tot felul de planuri ca Kuzco sa nu treaca pentru ca ea sa devina împarateasa.

  Kronk
  Este mâna dreapta a lui Yzma , care învata la academia Kuzco. El este un excelent bucatar, dar este si capabil sa faca scamatorii superumane, cum ar fi sa mearga de la scoala pâna acasa si sa se întoarca în câteva secunde, a urca pe un munte si multe altele. El este angajat la Mudka's.

  Malina
  Este colega de clasa a lui Kuzco dar si fata pe care o place. Ea este o majoreta, dar si o eleva de nota zece.

  Pacha
  Este un taran care l-a asistat pe Kuzco. El este un om familist, si un subiect al împaratiei egoiste a lui Kuzco. El este cel mai nobil personaj din film.
  Episoade
  Momentat pe Disney Channel în România ruleaza primul sezon, dar în America serialul are doua sezonane.

  Carti

  1. The Emperor's New Groove
  2. Aww Nuts and a Mudka Meat Party

  Citeste mai mult »
RSS