Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Desene Animate


 • Brandy Si Domnul Mustacila

  Brandy si Domnul Mustacila este un desen animat american în care este vorba despre un câine snob si un iepure hyperactiv care au fost blocati amândoi în Padurea Amazonului. În SUA, serialul a aparut în august 2004 si s-a terminat în august 2006, iar în România a început în decembrie 2009 si înca mai ruleaza. Acest serial a aparut pe postul de televiziune Disney Channel, dar si pe canalul Toon Disney.


  Parodie

  Majoritatea oamenilor cred ca acest serial este o parodie a filmului Swept Away, în care a jucat Madonna. Cu toate acestea, Swept Away a fost votat ca fiind cel mai rau film în 2002, însa Brandy si Domnul Mustacila are multi fani si telespectatori pentru un serial Disney.

  Personaje principale

      Brandy Harrington din Florida Harringtons: Brandy este o femela lenesa de 13 ani cu radacini familiale în Florida.Datorita originilor sale, este obisnuita cu cele mai fine lucruri din viata. Pe drum spre o statiune balneara de 5 stele, se întâlneste cu un asa numit domn Mustacila si cei doi cad din avion în Padurea Tropicala Amazoniana. Brandy îl considera pe Dl. Mustacila un nimeni si înainte si dupa accident. Dar dupa ce la dat pe Mustacila la schimb lui Gaspar pentru o harta spre casa, realizeaza ca îi pare rau, si îl salveaza. Brandy prefera sa stea cât mai deoparte si abuzeaza de bunatatea celorlalti, cu toate ca îi pasa de prietenii ei. Totusi, mereu cauta oportunitati de a scapa de sarcini. Are idei stupide, poate face pe regina dramei, poate fi lenesa si poate fi chiar mai enervanta ca Mustacila uneori. Brandy se considera câine de rasa, dar în episodul "Pedigree, Schimedigree" afla ca e o corcitura dintr-un adapost de câini. Are par blond si deobicei poarta tricouri roz care nu îi acopera tot abdomenul, blugi rosi si sandale mov. De asemenea îsi poarta si zgarda în jurul gâtului.

      Dl. Mustacila: Mustacila e un iepure în vârsta de 7 ani care nu a avut prea multi prieteni. La prima vedere Mustacila ar parea nazdravan, caraghis, gretos, nebun, hiperactiv si în general enervant. Dar la o privire mai atenta se vede ca este de fapt inteligent cu un vocabular foarte larg, care este expus în momente speciale. E foare iubitor si pasator, dar poate fi neîndemânatic si pierdut în spatiu alte ori poate fi arogant si nazbâtios. Poate fi egoist, nerabdator si morocanos. Când a întâlnit-o pe Brandy în drumul sau spre gradina zoologica din Paraguai unde urma sa fie vândut pe 39 de bani, face o greseala care a cauzat caderea lor în Padurea Tropicala Amazoniana. În timp ce de multe ori se simte rusinat de etica lui Brandy, Mustacila se straduieste sa o ajute pe Brandy si pretuieste prietenia cu ea. Este de cele mai multe ori îmbacat în portocaliu, iar unele personaje ca Brandy îi spun simplu Mustacila.

      Cheryl si Meryl: Cheryl si Meryl sunt dragute, doua surori gemene care au o dusmanie una pe cealalta.

      Ed: Ed este o vidra de râu care are o parte destul de întunecata în personalitatea sa. El cunoaste foarte bine Amazonul. El stie foarte bine informatii despre multe lucruri. El este fericit sa îl ajute pe Domnul Mustacila când acesta are nevoie de ajutorul sau, iar el este printre putinele persoane care îi tolereaza comportamentul Dl. Mustacila pentru lungi perioade de timp.

      Lola Bola: Lola Boa este un sarpe roz cu dungi violete si este deobicei vocea motivelor de partea prietenilor lui Brandy. Ea are de obicei idei bune, câteodata Brandy crezând ca ideile sale nu sunt prea stralucite, iar Brandy crede în secret ca Lola este grosolana deoarece ea înghite soricei cât sunt în viata. Cu toate acestea, Lola râmane una dintre cele mai bune prietene ale lui Brandy, care este mereu când are nevoie de ea, însa ea tolereaza comportamentul aspru al lui Brandy.

      Margo: Margo este un gândac care este deasupra lui Brandy în scara sociala a padurii Amazonului. Când Brandy a venit pentru prima oara în Amazon, el a ajutat-o dadânui câteva informatii unde majoritatea oamenilor populari îsi petrec timpul, crezând ca Brandy nu ar trebui sa petreaca timpul cu Dl. Mustacila. Pe langa acest motiv, Margo umbla cu Brandy în unele situatii. De obicei el este foarte dragut, însa câteodata este rau.

      Gaspar Le Gecko: Este directorul Padurii Amazonului.

  Personaje secundare

      Mama Croc: A aparut în episodul: "Greseala Baby sitter-ului"
      Wolfie: A aparut în episodul: "Wolfie: Printul Junglei"
      Dl. Cantarious: A aparut în episodul: "Ai Un Sarpe"
      Melvin: A aparut în episodul: "Timpul Pentru Grofe"
      Vic: A aparut în episodul: "Pielea Diaaaaaaaaavolului!!!"
      Isabelle: A aparut în episodul: "Cyranosaurus Rex"
      Dr. Phyllis: A aparut în episodul: "Un Marti Ciudat"
      Tito: A aparut în episodul: "Întârzierea Ploii"
      Boris:A aparut în episodul: "Catre luna, Mustacila"
      Gina: A aparut în episodul: "Cyranosaurus Rex"
      Creierul lui Mustacila: Este o palarie care vorbeste.
      Tiffany Turlington: A aparut în episodul: "Unica"

  Vehicule

      Ed: Este bicicleta Dl. Mustacila
      Mikey: Este un mixer

  Sezonul 1

  Brandy si Domnul Mustacila încep sa se cunoasca si sa îsi petreaca vietile lor noi în Padurea Amazoniana. Ei construiesc o casa în copac unde vor locui. O mare parte din sezon este disperarea lui Brandy sa se întoarca acasa la casa ei din Palm Beach, Florida. Între timp, ea si Domnul Mustacila se adeapteaza facându-si prieteni noi, explorând padurea. Brandy vrea ca jungla sa devina o societate civilizata, introducând moda, igiena si rockuri stralucitoare. Domnul Mustacila prefera sa amestece lucrurile folosind puterea inventiei si imaginatiei ca sa îsi ocupe timpul, dar deobicei creeaza haos în padure. Asta îi afecteaza popularitatea.

  Melodia de început

  Melodia de început este cântata de Lou Bega, care a cântat si melodia Mambo No. 5. Cei care au compus si au scris acest cântec au fost Randy Petersen, Kevin Quinn si Tim Heintz. Aceasta melodia a fost nominalizata pentru categoria "Outstanding Original song", la premiile Crown Heights.

  Citeste mai mult »
 • Noua Scoala A Imparatului

  Noua scoala a Împaratului este un desen animat american care apare pe Disney Channel în România pe data de 26 Octombrie 2009. Este produs de Walt Disney Television Animation, si este bazat pe personaje si situatii gasite în filmul "The Emperor's New Groove". Este vorba despre un împarat tânar , Kuzco , care încearca sa îsi completeze educatia, pentru a se întoarce pe tron.

  Showul a aparut în America pe Disney Channel în Ianuarie 2006, iar în România în Octombrie 2009 la ora 10:10.


  Personaje

  Kuzco
  Este personajul principal în serial si film. El este un adolescent al familie Incas, numele lui facând refeire la orasul antic Incan. Kuzco este mereu în centrul atentiei, crezând ca toata lumea ar trebui sa fie la picioarele lui, deoarece el este un "împarat". El este de asemeni împaratul tarii fictive America Sudica care este fortat de lege sa absolveasca academia Kuzco, o scoala pentru care a platit, ca sa ramâna împarat.

  Yzma
  Yzma sau Amzy este consilierul roial al imparatului Kusco si directoarea Academiei Kusco.De asemenea ea pune tot felul de planuri ca Kuzco sa nu treaca pentru ca ea sa devina împarateasa.

  Kronk
  Este mâna dreapta a lui Yzma , care învata la academia Kuzco. El este un excelent bucatar, dar este si capabil sa faca scamatorii superumane, cum ar fi sa mearga de la scoala pâna acasa si sa se întoarca în câteva secunde, a urca pe un munte si multe altele. El este angajat la Mudka's.

  Malina
  Este colega de clasa a lui Kuzco dar si fata pe care o place. Ea este o majoreta, dar si o eleva de nota zece.

  Pacha
  Este un taran care l-a asistat pe Kuzco. El este un om familist, si un subiect al împaratiei egoiste a lui Kuzco. El este cel mai nobil personaj din film.
  Episoade
  Momentat pe Disney Channel în România ruleaza primul sezon, dar în America serialul are doua sezonane.

  Carti

  1. The Emperor's New Groove
  2. Aww Nuts and a Mudka Meat Party

  Citeste mai mult »
 • Kim Possible

  Kim Possible este un serial animat american, câstigator al premiului Emmy, produs de The Walt Disney Company. Animatia înfatiseaza o adolescenta — pe numele sau Kim Possible — a carei activitate reprezinta înfruntarea criminalilor. Aceasta are datoria de a se descurca cu scoala, familia si meseria ei de agenta în fiecare zi. Serialul a debutat în România pe data de 11 august 2008, pe canalul Jetix.


  Desfasurarea actiunii

  Actiunea se petrece în Middleton, o comunitate din Statele Unite. Serialul se învârte în jurul unei adolescente, Kimberly Ann Possible, ce trebuie sa se împarta între lupta cu criminalii si viata normala de adolescent. Prietenul sau, Ron Stoppable si sobolanul lui Ron, Rufus, sunt partenerii ei de misiune. Kim primeste informatii si echipamentul pentru misiune de la un geniu de 12 ani, Wade Load, care se pare ca nu îsi paraseste camera niciodata, doar de putine ori în ultimul sezon.

  Echipa Possible

  Kimberly Ann Possible
  Kimberly Ann Possible, pe scurt Kim possible este liderul celui mai faimos grup, ce lupta împotriva crimelor, Echipa Possible. Ea trebuie sa se confrunte zi de zi cu problemele adolescentei, cum ar fi scoala, familia, baietii, si salvarea planetei de criminali. La scoala, Kim este socotita printre copiii cunoscuti, fiind majoreta. Cel mai bun prieten al ei este Ron Stopabble, cu care se cunoaste de la gradinita. Acesta este si partenerul ei de misiune. În primele trei sezoane, Kim si Ron sunt cei mai buni prieteni, dar din sezonul patru, au devenit iubiti.
  Kim este priceputa în miscari acrobatice si în diverse forme de arte martiale. Este extrem de inteligenta si învata repede. Este de asemenea o detectiva foarte buna.

  Ronald Stoppable
  Ronald, pe scurt Ron, este cel mai bun prieten a lui Kim, cu care se cunoaste de la gradinita. Face parte din echipa lui Kim. Ron are un rozator pe nume Rufus, la care tine foarte mult si îl ia cu el peste tot. Provine dintr-o familie de evrei. Este singurul personaj caruia i s-a mentionat în serial religia. În sezonul 4, parintii sai au adoptat o fetita din Japonia, numita Hana. De asemenea, tot în sezonul 4, a intrat în echipa de fotbal a liceului, mai întâi fiind mascota.
  Bueno Nacho, un fastfood mexican, este restaurantul lui favorit. El si Kim se duc acolo foarte des. La un moment dat a si lucrat la Bueno Nacho si a devenit asistent manager, dar a demisionat din aceasta functie.

  Rufus
  Rufus este cârtita lui Ron. Este considerat un memru al Echipei Possible. La început, Kim l-a dezgustat pe Rufus, dar mai târziu l-a placut. Rufus vorbeste foarte putin, deobicei scoate sunete de rozator.

  Wade Load
  Wade este un geniu de 12 ani. El se ocupa de websiteul lui Kim, Kimpossible.com. Acesta îi da lui Kim misiunile prin "Kimonicator", gadgeturile create de el, aranjeaza transportul echipei si vine foarte rar în misiuni. El a creat de asemenea si costumele de misiune. Wade îsi petrece timpul în camera lui, în fata calculatorului cu luminile stinse. A fost un maestru al jocului Everlot. Într-un episod, Wade s-a îndragostit de Monique când a vazut-o prima data. A creat o raza de iubit si a încercat sa o forteze sa fie iubita lui. La final au ramas doar buni prieteni.

  Raufacatori

  Dr. Drakken
  Un om de stiinta nebun, obsedat de dominarea planetei. Are pielea albastruie si parul negru, prins într-o codita. Pe obrazul stâng, are o cicatrice. Numele sau adevarat este Drew Theodore P. Lipsky. A devenit un raufacator dupa ce prietenii sai din liceu, incluzându-l pe tatal lui Kim, Dr. James Possible, au râs de inventiile lui.
  Drakken este uneori ajutat de Shego. El nu îi retine niciodata numele lui Ron, desi s-a întâlnit cu el de multe ori. Este mereu surprins sa o vada pe Kim Possible.

  Shego
  Shego a fost în ma cac serial ca ajutorul lui Drakken. Pielea ei este verde foarte deschis. Are parul lung si negru si poarta un costum verde cu negru. Are abilitatea de a crea un fel de flacari verzi. Este de asemenea foarte buna la artele martiale.
  Shego este rivala numarul 1 a lui Kim. Ea vorbeste cu Kim ca si cum ar fi un copil mic, folosind diminutivul Kimmie sau porecla "Printesa". Kim nu pare sa fie deloc afectata de insultele lui Shego. În unele situatii, Kim si Shego au facut echipa. Într-un episod, Shego a plecat sa o salveze pe Kim, fiind convinsa ca doar ea are dreptul sa o distruga. A fost demonstrat în "Stop Team Go" ca cele doua fete ar putea fi prietene foarte bune, daca Shego nu ar fi rea.

  Lordul Monty Fiske (Monkey Fist)
  Un englez, obsedat de Monkey Kung-Fu, un stil de lupta chinez. Acesta a cheltuit toata averea familiei pentru a-si face o operatie estetica, care i-a schimbat mâinile si picioarele de om, în unele de maimuta.
  Printre toti raufacatorii, el este considerat ca inamicul principal a lui Ron. Amândoi au stapânit Puterea Maimutei Mistice, în ciuda faptului ca Ron are o fobie pentru maimute. Monkey Fist este unul dintre putinii adversari care i-a retinut numele lui Ron si care îl considera un oponent pe cinste.

  Duff Killigan
  Duff Killigan este un raufacator ce dorea sa transforme toata lumea în propriul lui teren de golf. Vorbeste cu un accent scotian. Armele sale sunt mingile de golf explozibile.

  Señor Senior, Sr.
  Senior este un multi-milionar pensionat, care dupa sugestia accidentala a lui Ron, a devenit raufacator, ca un hobby care sa-i ocupe anii de pensionare. Senior are un fiu, care are acelasi nume.

  Señor Senior, Jr.
  Fiul si uneori, complicele lui Señor Sr. Junior este mai mult interesat de petreceri si de felul cum arata, decât de planurile criminale ale tatalui sau. În trecut a fost îndragostit de Kim. Junior îsi doreste sa fie cântaret într-o trupa de baieti. A învatat ticalosia de la Shego.

  Profesorul Dementor
  Un om de stiinta nebun. Este rivalul lui Dr. Drakken. De fiecare data a fost învins de Kim, cu ajutorul custumului ei de actiune. Dementor a încercat sa-l fure în doua episoade.

  Bebe Ucigase
  Bebe sunt niste femei roboti construite de Dr. Drakken, pentru a-i rapi pe fostii lui colegi, dar au luat-o pe cont propriu. Ele au facut-o pe Bonnie, regina lor Bebe, chiar daca ea nu stia despre ce e vorba. Kim le-a distrus pe Bebe si a salvat-o pe Bonnie, în final.

  ADN Emmy
  Este o raufacatoare care face creaturi din ADN-ul altor lucruri dar vorbeste foarte frumos pentru o raufacatoare.

  Personaje secundare

  Monique
  Monique este o fata desteapta. Este una din prietenele apropiate a lui Kim. Îi da de multe ori sfaturi despre scoala si despre viata. De foarte putine ori vine cu Kim în misiuni. Monique vorbeste deobicei în stil hip-hop. Lucreaza la Club Banana, un magazin de haine din Midleton.

  Bonnie Rockwaller
  Bonnie este colega si rivala lui Kim, de la scoala. Are o atitudine superioara fata de Kim, Ron sau alte persoane. Face de asemenea parte din echipa de majorete a scolii. Ea le face curte baietilor din echipa de fotbal a scolii, si m-ai târziu lui Señor Senior Jr.

  Majoretele
  Pe lânga Bonnie, exista înca 6 majorete ale liceului, si anume: Tara (cu par lung, blond si ondulat), Crystal (cu par scurt, saten si ondulat), Jessica (cu par lung si blond), Liz (cu par roscat, scurt, ondulat, prins într-o banderola mov), Hope (cu par brunet si lung), si Marcella (cu par brunet si lung, cu alunita).

  Citeste mai mult »
RSS