Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Filme pentru copii


 • Norocul Irlandezului

  Norocul Irlandezului (The Luck of the Irish) este un Film Original Disney Channel, din anul 2001. Premiera originala a avut loc pe data de 9 martie 2001, în Statele Unite. În România, filmul a avut premiera pe 20 martie 2010.  Rezumat

  Kyle Johnson (Ryan Merriman) este un jucator de baschet popular, în echipa de juniori a liceului, caruia nu i s-a povestit niciodata despre originile sale. Acesta este considerat de prietenul sau, Russell Halloway (Glenndon Chatman) ca fiind foarte norocos, gasind adesea bani pe strada, nimerind fiecare aruncare la baschet si ghicind toate raspunsurile corecte la un examen scolar.

  Într-o zi, Kyle viziteaza un carnaval irlandez, unde descopera ca nu se poate opri din a dansa step. La un moment dat, se loveste de un negustor de la carnaval, iar când se întoarce, constata ca se simte diferit. A doua zi, Kyle are parte de cea mai ghinionista zi din viata lui. În ziua urmatoare, mama lui începe sa se comporte ca o irlandeza, iar în timpul orei de stiinta, Kyle realizeaza ca moneda lui norocoasa a fost furata si înlocuita cu un fals.

  Lucruri stranii încep sa i se întâmple lui Kyle: parul lui devine roscat, urechile devin ascutite si începe sa scada în înaltime. Adevarul i se dezvaluie, pâna la urma: cei din familia mamei lui sunt spiridusi. Kyle este doar pe jumatate spiridus, tatal lui provenind din Cleveland, Ohio. De asemenea, afla ca moneda lui apartinea clanului O'Reilly, fiind aducatoare de noroc. Aflata în posesia celui mai tânar membru al familiei, moneda le permite tuturor membrilor sa treaca neobservati, ca fiinte umane. Dar cum moneda este furata, familiei i se diminueaza norocul si revine la forma ei adevarata.

  Kyle afla, de asemenea, ca are un bunic de 200 de ani, care a fost într-o continua cearta cu mama lui. Cu ajutorul familiei si a prietenilor, Kyle reuseste sa îl înfrânga pe Seamus, un spiridus rau, care a furat moneda norocoasa. Astfel, Kyle învata ca trecutul nu este întotdeauna la fel de important ca prezentul, dar face parte din tine.

  Distributia

      Ryan Merriman - Kyle Johnson
      Henry Gibson - Reilly O'Reilly
      Alexis Lopez - Bonnie Lopez
      Glenndon Chatman - Russell Halloway
      Marita Geraghty - Kate O'Reilly Johnson/Kate Smith
      Paul Kiernan - Bob Johnson/Robert Smith
      Timothy Omundson - Seamus McTiernan
      Duane Stephens - Patrick
      Charles Halford - McDermot
      Chelsea Chaney - Extra

  Citeste mai mult »
 • Wendy Wu: Razboinica Miss Boboc

  Wendy Wu: Razboinica Miss Boboc (Wendy Wu: Homecoming Warrior) este un Film Original Disney Channeldin 2006, avându-i în rolurile principale pe Brenda Song si Shin Koyamada. Koyamada joaca rolul unui calugar chinez, care o visiteaza pe Wendy, pentru a-i da de înteles ca ea este reîncarnarea unei razboinice puternice si singura persoana care poate preveni un stravechi spirit malefic de a distruge lumea.

  În Statele Unite, premiera filmului a fost vizionata de peste 5, 7 milioane de telespectatori, facând filmul al cincilea cel mai bine urmarit Film Original Disney Channel, la acea vreme. Filmul a primit, de asemenea, cel mai mare rating în istoria Disney Channel Japonia. Filmul a spart, de asemenea, recordurile din Marea Britanie si din restul Europei, facând Disney Channel cel mai bine cotat canal de divertisment pentru copii, din Europa.

  Filmul a fost filmat aproape în întregime în Auckland, Noua Zeelanda. În România, filmul a avut premiera pe 18 martie 2010, la Disney Channel România.
  Distributia

  Actor                   Rol
  Brenda Song     Wendy Wu
  Shin Koyamada     Shen
  Ellen Woglom     Jessica Dawson (inamica lui Wendy)
  Tsai Chin     Bunica Wu
  Justin Chon     Peter Wu (fratele lui Wendy)
  Michael David Cheng     Kenny Wu (tatal lui Wendy)
  Susan Chuang     Nina Wu (mama lui Wendy)
  Paul Willis     Directorul Frank Nunan
  James Gaylyn     Domnul Medina (profesorul de istorie a lui Wendy)
  Sally Stockwell     Coach Gibbs (profesoara de sport a lui Wendy)
  Tomothy Raby     Domnul Tobias (alt profesor)
  Michael Saccente     Domnul Garibay (alt profesor)
  Andy Fischer-Price     Austin (prietenul lui Wendy)
  Sally Martin     Tory (prietena lui Wendy)
  Anna Hutchison     Lisa (cealalta prietena a lui Wendy)
  Heff DelFino     Baiatul care livreaza Pizza
  Geoff Dolan     Paznicul de la muzeu

  Coloana sonora

      Brenda Song a înregistrat un cântec pentru Wendy Wu, numit "I'm Not That Girl", scris de Eddie Galan. Cântecul a fost difuzat de Radio Disney.
      "Go (Jump! Mix)" cântat de Jupiter Rising
      "Will it Go 'Round in Circles?" cântat de Orlando Brown
      "Dance Alone" cântat de Sweet James
      "Keepin It" cântat de Drew Seeley

  Urmari

  În luna octombrie a anului 2007, revista Variety a anuntat ca Brenda Song si Shin Koyamada îsi vor relua rolurile în partea a doua a filmului Wendy Wu: Razboinica Miss Boboc. Partea a doua a fost programata sa fie produsa în anul 2008.
  Citeste mai mult »
 • Un pas in fata

  Un Pas În Fata (engleza Gotta Kick It Up!) este un Film Original Disney Channel. În Statele Unite, premiera a avut loc pe 26 iulie 2002 si a fost urmarita de 1, 18 milioane de telespectatori. În România, filmul a fost dublat în limba româna si a avut premiera pe 30 ianuarie 2010. Filmul este bazat pe o poveste reala despre o trupa de dans a unei scoli.  Rezumat

  Un Pas În Fata spune povestea a cinci adolescente mexicane, provenite din niste familii cu buget redus. Fiecare fata se confrunta cu probleme în viata personala, în timp ce încearca sa tina echipa de dans a scolii Marshall Middle unita.

  Acestea reusesc sa o convinga pe doamna Bartlett, o profesoara nou venita în scoala, sa le antreneze pentru a câstiga un concurs de dans regioanal.

  Distributia

      Camille Guaty - Daisy Salinas
      America Ferrera - Yolanda Vargas
      Jhoanna Flores - Alyssa Cortez
      Suilma Rodriguez - Marisol
      Sabrina Wiener - Esmeralda Reyna
      Miguel Sandoval - Directorul Zavala
      Erik Alexander Gavica - Chuy
      Susan Egan - Heather Bartlett
      Elizabeth Sung - Domnisoara Kim
      Gina Gallego - Mama Alyssei
      Gerry Del Sol - Tatal Alyssei
      Valente Rodriguez - Domnul Reyna
      Anita Ortega - Doamna Reyna
      Yvonne Farrow - Lynell Elliott
      Ulises Cuadra - Segura

  Citeste mai mult »
RSS