Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Hoinarul Intergalactic

  Serialul animat de comedie ”Hoinarul Intergalactic”, creat de câștigãtorul Premiului Emmy, producãtorul Craig McCracken, se difuzeazã în premierã sâmbãtã, 29 martie, la Disney Channel.   

  Pregãtiți-vã sã cãlãtoriți de-a lungul galaxiei în noul serial animat de comedie de la Disney Channel, ”Hoinarul intergalactic”, creat și produs de animatorul de douã ori câștigãtor al premiului Emmy, Craig McCracken (cunoscut pentru serialele de animație "Casa lui Foster pentru prieteni imaginari” și ”Fetițele Powerpuff”). Noua comedie prezintã povestea celor mai buni prieteni, cãlãtorul intergalactic veșnic optimist și binefãcãtor - Wander și Sylvia, calul sãu iute la mânie, dar loial. Ei cãlãtoresc împreunã prin cosmos și trec dintr-o aventurã într-alta, fãcându-și noi prieteni (și dușmani) în timp ce se luptã cu numeroase forțe ale rãului, inclusiv cu infamul Lord Hater și armata lui de gardieni. 

  Hoinarul intergalactic” este produs de creatorul serialului, Craig McCracken. Lauren Faust (cunoscutã pentru serialele "Casa Foster pentru prieteni imaginari”, și ”Micuțul meu ponei: prietenia este magicã”) este co-producãtor și scenarist. Serialul este o producție Disney Television Animation. 

   

  Disney Channel EMEA

   

  Destinat copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani și familiilor lor, include un mix de programe atractive pentru cei mici, dar și pentru pãrinți. Printre programele care s-au bucurat de cel mai mare succes se numãrã seriale de acțiune bine cunoscute, precum Jessie, Liv și Maddie, Austin și Ally, Bobocii Isteți și Cãțelul Blogger. Disney Channel este, de asemenea, cunoscut pentru filme sale originale de succes, printre care Liceul Muzical, Camp Rock, și cele așteptate cu nerãbdare, Cloud 9, o poveste antrenantã despre lumea competitivã a snowboarding-ului. 

    

   

  Citeste mai mult »
RSS