Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Biografie Cole Sprouse

  Nume real: Cole Mitchell Sprouse
  Data nasterii: 4 august 1992
  Zodia: Leu
  Locul nasterii: Arezzo, Italia


  Cole Sprouse este Cody Martin in serialul original de succes "Zack & Cody, ce viata minunata" alaturi de fratele geaman identic Dylan. "Ce viata minunata" marcheaza primul moment in care gemenii au jucat roluri separate in acelasi serial. Telespectatorii ii pot urmari pe Cole si Dylan in productia derivata a Disney Channel -"The Suite Life on Deck" in care Cole isi reia rolul interpretându-l pe contemplativul Cody Martin.

  Cole a incheiat recent productia la filmul lui Robert Moresco "The Kings of Appletown" in care joaca alaturi de Dylan Sprouse, Malcolm David Kelley si Kate Burton.

  Pe marele ecran, Cole si-a facut debutul in actorie in filmul lui Dennis Dugan "Big Daddy" alaturi de Adam Sandler. Performanta memorabila a lui Cole in rolul copilului pe care personajul lui Sandler il adopta pentru a-si impresiona prietena a ajuta filmul sa debuteze pe prima pozitie in weekend-ul de lansare. "Big Daddy" a incasat peste $235 milioane in intreaga lume. Cole a jucat si in filmul lui Rand Ravich "The Astronaut's Wife" alaturi de Johnny Depp si Charlize Theron, filmul lui Perry Andelin Blake "Master of Disguise" si cel al lui Seth Kearsley "Eight Crazy Nights”.

  In televiziune, Cole, si fratele sau Dylan, s-au facut remarcati in serialul de comedie foarte apreciat de critici "Grace Under Fire" de la ABC, in rolul mezinului lui Brett Butler, Patrick Kelly in perioada 1993-1998. Cole si Dylan au jucat ulterior in serialul de succes de la NBC "Friends" in rolul fiului lui David Schwimmer, Ben Geller, in perioada 2000-2002. 

  Cole a fost numit dupa interpretul de jazz si pianistul Nat King Cole. Pe lista lucrurilor preferate se afla matematica, culoarea albastru si o mare dragoste pentru animale. Ii plac si jocurile video si toate genurile de sport, inclusiv motocross, snowboarding si surfing. S-a nascut in Arezzo, Italia si locuieste in prezent in Los Angeles.

   

  Citeste mai mult »
 • Biografie Dylan Sprouse

  Nume: Dylan Thomas Sprouse
  Data nasterii: 4 august 1992
  Locul nasterii: Arrezo, Italia
  Zodia: Leu

   


  Dylan Sprouse este Zack Martin in serialul original "Zack & Cody, ce viata minunata" alaturi de fratele geaman identic Cole. "Ce viata minunata" marcheaza primul moment in care gemenii au jucat roluri separate in acelasi serial. Telespectatorii ii pot urmari pe Dylan si Cole in productia derivata "The Suite Life on Deck" in care Dylan isi reia rolul interpretandu-l pe rautaciosul Zack Martin. 
  Dylan a incheiat recent productia la filmul lui Robert Moresco "The Kings of Appletown" in care joaca alaturi de Cole Sprouse, Malcolm David Kelley si Kate Burton.

  si-a imprumutat vocea in filmul animat "Snow Buddies" personajului Shasta, cainele care devine liderul unei echipe de caini de tras sania si ajuta la instruirea celorlalti in arta cursei la unison.
  Pe marele ecran, Dylan si-a facut debutul in actorie in filmul lui Dennis Dugan "Big Daddy" alaturi de Adam Sandler. Performanta memorabila a lui Dylan in rolul copilului pe care personajul lui Sandler il adopta pentru a-si impresiona prietena a ajuta filmul sa debuteze pe prima pozitie in weekend-ul de lansare. "Big Daddy" a incasat peste $235 milioane in intreaga lume. Dylan a jucat si in filmul lui Rand Ravich "The Astronaut's Wife" alaturi de Johnny Depp si Charlize Theron, filmul lui Perry Andelin Blake "Master of Disguise" si cel al lui Seth Kearsley "Eight Crazy Nights”.

  In televiziune, Dylan, si fratele sau Cole, s-au facut remarcati in serialul de comedie foarte apreciat de critici "Grace Under Fire" de la ABC, in rolul mezinului lui Brett Butler, Patrick Kelly in perioada 1993-1998. Ulterior au jucat in serialul de succes de la NBC "Friends" in rolul fiului lui David Schwimmer, Ben Geller, in perioada 2000-2002. 

  Dylan a fost numit dupa poetul Dylan Thomas. Pe lista lucrurilor preferate se afla stiinta si culoarea portocalie. Ii plac si jocurile video si toate genurile de sport, inclusiv motocross, snowboarding si surfing si iubeste animalele. S-a nascut in Arezzo, Italia cu 15 minute inainte de Cole, si locuieste in prezent in Los Angeles.

   

  Citeste mai mult »
 • Biografie Jason Dolley

  Nume: Jason Scott Dolley
  Data nasterii: 5 iulie 1991
  Locul nasterii: Los Angeles, California, S.U.A.
  Zodia: Rac

  Jason Dolley este interpretul lui PJ Duncan, fratele mai mare preocupat, mai tot timpul, de fete, din "Good luck Charlie".

  Un chip familiar pentru telespectatorii Disney, Dolley a jucat in patru filme: "Hatching Pete", "Minutemen", "Read it and weep" si "Cory in the House".

  Dolley si-a inceput cariera de actor la frageda varsta de 11 ani. A debutat in rol principal in "Chasing Daylight", film de scurt metraj regizat de Jeff Stephenson. Primul succes a venit mai tarziu, in 2004, cand a obtinut rolul T.J. Savage, in comedia ABC "Complete Savages".

  Anul 2006 i-a adus tanarului actor rolul principal, Marty Prestoon in "Saving Siloh".

  In 2006-2007, Dolley a jucat in episodul pilot pentru drama "Enemies", in regia cunoscutului regizor F. Gary Gray.

  In 2007, a obtinut rolul secundar din drama "The Air that I Breathe" si a avut ocazia sa joace alaturi de: Andy Garcia, Kevin Bacon, Sarah Michelle Gellar, Forest Withaker, Brendan Fraser si Emile Hirsch. Jason joaca varianta mai tanara a personajului lui Brendan Fraser.
   
  Nascut in California, Jason este cel mai tanar dintre cei 4 frati. Dolley a fost un elev excelent iar acum este un student caruia ii place sa cante la chitara si pian, sa se joace jocuri video si sa-si petreaca timpul liber cu prietenii. Momentan, Jason locuieste cu familia sa in Los Angeles.

   

  Citeste mai mult »
RSS