Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Biografie Maia Mitchell

  Maia Mitchell interpreteaza rolul lui McKenzie ("Mack"), o surferita moderna cer descopera importanta încrederii în sine si a urmaririi propriului ei destin când este teleportata în mod misterios într-un film pe o plaja a adolescentilor si trebuie sa-si gasesca drumul înapoi acasa, în filmul original Disney Channel, Plaja adolescentilor.

  Mitchell a aparut ca quest star în serialul Jessie de la Disney Channel si va interpreta de asemenea rolul unei adolescente adoptive în viitoarea serie ABC family, The Fosters, care prezinta o familie caracterizata printr-un amestec de etnii si compusa din copii biologici si adoptive, film produs de Jennifer Lopez.

  Nascuta pe 18 august 1993, Mitchell a crescut în Linsmore, New South Wales, Australia si a luat lectii de dans de la o vârsta frageda. Crescând într-o zona îndepartata de de orase mari, Mitchell a început sa joace în productii scolare si teatre locale. La vârsta de 12 ani a participat la castingul pentru seria televiziunii australiene, Mortified, si a câstigat rolul principal al lui Brittany Flune. Seria a depasit numeroase recorduri ale Televiziunii Australiene pentru Copii si a câstigat premii nationale si internationale, inclusive AFI pentru cel mai bun serial australian de televiziune pentru copii si un premiu în cadrul Festivalului International De Filme pentru Copii din Chicago.

  Mitchell a jucat si în serialul australian de televiziune Trapped, în rolul Natashei Hamilton si mai târziu si-a recâstigat rolul în serialul Castaway. Va putea fi vazuta si în filmul The Philosophers al lui John Huddles, în rolul unei eleve de liceu, Beatrice.

  Locuieste în preyent în Sydney, Australia si are un frate mai mic. În timpul liber, iubeste sa calatoreasca si sa cânte la chitara.

  Citeste mai mult »
 • Biografie Laura Marano

  In Austin si Ally, noul serial de comedie Disney Channel, Laura Marano interpreteaza rolul unei compozitoare extrem de talentate, dar timida, jumatatea unui duo muzical de pe Internet, transformat, peste noapte, într-o adevarata revelatie.

  Laura Marano, acum în vârsta de 15 ani, si-a început cariera de actrita la 5 ani, jucând în piese la Agoura Children’s Theatre. Exploatându-si pasiunea pentru micul ecran, a aparut într-o serie de reclame nationale pentru mai multe companii, cum ar fi Wendy’s si Burger King.

  Tânara actrita a fost invitat special în mai multe seriale de televiziune, precum Heroes, Children’s Hospital, Flash Forward, Little Monk, Medical Investigation, Huff si Joan of Arcadia. In plus, a mai avut si roluri recurente în Disparuti fara urma si The Sarah Silverman Program, si aparitii obisnuite în Back to You si în emisiunea concurs Te crezi mai destept decât un pusti in clasa a V-a?

  Pe marele ecran, Marano le-a dat voce unor personaje din animatiile Finding Nemo si Ice Age: dezghetul. A mai aparut si în filmul produs de George Clloney si Steven Soderbergh, The Jacket, precum si în Superbad al lui Judd Apatows.

  Nascuta pe 29 noiembrie 1995, cea mai mica dintre cei doi copii ai familiei, Marano are multe hobby-uri, cum ar fi fotbalul, panul, hip-hopul, tap dance si cântatul. Iar dintre toate, cel mai mult îi place sa citeasca si sa compuna muzica.
  Laura Marano este o persoana careia îi place aventura, fiind pasionata de calatorii. Cel mai mare fan al ei ramâne câinele sau, Velvet.

  Citeste mai mult »
RSS