Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii
Salut
Log in

Ultimele articole


 • Biografie Nicole Anderson

  Nume: Nicole Gale Anderson
  Data nasterii: 29 august 1990
  Locul nasterii: Rochester, Indiana, S.U.A.
  Zodia: Fecioara  Nicole Anderson o interpreteaza pe Macy Misa, o colega de clasa a fratilor Lucas si auto-proclamata fanul JONAS #1, in "JONAS”, serialul de comedie produs de Disney Channel

  Anderson a participat la competitii de gimnastica timp de 10 ani, castigand doua titluri de campioana si un titlu de campioana nationala la toate aparatele. La varsta de 13 ani, Anderson a obtinut o bursa la scoala de modelling Barbizon din Atlanta, Georgia, si a reprezentat regiunea Atlanta in cadrul Los Angeles International Model Talent Association. La scurt timp dupa aceea Anderson si mama ei s-au mutat in Glendale, California, unde a inceput sa studieze actoria si sa mearga la auditii. 

  Biografia sa include roluri ca invitata in "Hannah Montana”, produs de Disney Channel, filmul original produs de ABC Family"Princess – A Modern Day Fairytale”, "Unfabulous”, "Zoey 101" si "iCarly”. 

  Cand nu lucreaza, lui Anderson ii plac drumetiile, sa citeasca, sa gateasca, sa coase la masina, sa croseteze, sa mearga la cumparaturi si la maratoane de filme clasice. Este un fan devotat al trupei de rock alternativ, Yeah Yeah Yeahs.
  Anderson s-a nascut pe 29 august in Rochester, Indiana. Mama sa s-a nascut in Filipine si s-a mutat in Statele Unite cu tatal lui Anderson, Comandant in Marina SUA. Parintii lui Nicole, fratele mai mare Kenneth si sora mai mica Nadine locuiesc in San Marcos, California. Nicole locuieste in prezent la Hollywood cu cainele sau, Fendi Fondu, un American Eskimo.

  Citeste mai mult »
 • Dove Olivia Cameron

  Dove Olivia Cameron (născut la 14 ianuarie 1996) este o actriță și cântăreață americană, care este cel mai bine cunoscut pentru rolul ei din The Mentalist și Disney Channel Original Series Liv și Maddie. Ea a jucat în Disney Channel Original Film Cloud 9.

  Filmografie

  Film
  YearTitleRoleNotes
  2014 Cloud 9 Kayla Morgan Television film; Disney Channel Original Movie
  Television
  YearTitleRoleNotes
  2012 Shameless Holly Herkimer "A Beautiful Mess" (Season 2, Episode 4)
  "Father's Day" (Season 2, Episode 5)
  2012 The Mentalist Charlotte Anne Jane "Devil's Cherry" (Season 5, Episode 2)
  2013 Malibu Country Sienna "Push Comes to Shove" (Season 1, Episode 8)
  2013–present Liv and Maddie Liv Rooney
  Maddie Rooney
  Lead role; Disney Channel Original Series

  Discografie

  TitleYearAlbum
  "On Top of the World"[10] 2013 N/A
  "Better in Stereo"[11] N/A

  Alte aparitii

  TitleYearAlbum
  "Future Sounds Like Us" 2013 Shake It Up: I 
  "Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow" Holidays Unwrapped

   

   

  Citeste mai mult »
RSS