Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


  • Bula primeste nota 2

    - Tata am luat 4 la matematica.

    - De ce ?

    - Pai invatatorul m-a intrebat cat fac 2+2 si am zis 4.

    - Dar e corect !

    - Apoi m-a intrebat cat fac 1+3 si eu am zis care naiba e diferenta.

     

    Citeste mai mult »
  • Genevieve Hannelius

    Nume : Genevieve Hannelius

    Data nasterii : 22 decembrie 1998

    Locul nasterii : Boston, Massachusetts, U.S.A.

    Ocupatii : Actrita, cantareata

    Ani in cariera : 2009 - prezent

    Website : http://www.ghannelius.com/

    Genevieve Hannelius (nascut 22 decembrie 1998), [2], cunoscut profesional ca G. Hannelius, este o actriță și cântăreață americană adolescenta. Ea a jucat rolul lui Emily în Den Brother, un film original Disney Channel, de asemenea, rolul principal Hutch Dano. Ea este, de asemenea, cunoscut pentru rolul ei alaturi ca Amy puțin pe Big Show Leo Little. Hannelius este noua voce a Rosebud în Amicii filme de aer. Ea a jucat rolul Jo în Good Luck Charlie. Ea joaca rolul Avery Jennings în Disney Channel sitcom câine cu un blog. Hannelius, de asemenea, a jucat in Disney Channel Sonny si steluta ei norocoasa.

    ____________________________________________________________________________________

    Hannelius sa născut în Boston, Massachusetts. Ea sa mutat în sudul Maine, la varsta de trei ani. Ea a inceput sa joace la o vârstă fragedă. Rolurile sale includ teatru Madeline în salvare lui Madeline și Jenny în Tales de clasa a patra nimic cu Teatrul de Copii din Maine și Maine Teatrul de muzica de stat. Ea sa mutat în California timp de 3 luni pentru a încerca auditii, și ea a fost atât de mult succes ca familia ei sa mutat permanent la Los Angeles în 2008.

    Filmografie :

    Film
    AnTitluRolNote
    2009 Black & Blue Zoe  
    2010 Den Brother Emily Pearson  Film original Disney Channel
    2010 The Search for Santa Paws Janie  
    2011 Spooky Buddies Rosebud Rol vocal
    2012 Treasure Buddies Rosebud Rol vocal
    2012 Santa Paws 2: The Santa Pups Charity Rol vocal
    Televiziune
    AnTitluRolNote
    2009–2010 Leo Little's Big Show Amy Little Rol secundar
    2009 Surviving Suburbia Courtney Patterson 13 episoade
    2009–2010 Sonny with a Chance Dakota Condor "Sonny and the Studio Brat" (sezonul 1: episodul 10)
    "Cookie Monsters" (sezonul 1: episodul 20)
    "Gassie Passes" (sezonul 2: episodul 3)
    "High School Miserable" (sezonul 2: episodul 5)
    "Dakota's Revenge" (sezonul 2: episodul 19)
    2009 Hannah Montana Tiffany "Jake... Another Little Piece of My Heart" (sezonul 3: episodul 16)
    2009 Rita Rocks Brianna Boone "Why Can't We Be Friends?" (sezonul 2: episodul 11)
    2010–prezent Good Luck Charlie Jo Rol secundar
    2011 I'm in the Band Ms. Dempsey "Iron Weasel: The Video Game" (sezon ul2: episodul 2)
    2011 Love Bites Maddy Tinnelli "TMI" (sezonul 1: episoule 6)
    2012–prezent Dog with a Blog Avery Jennings  

     

    Sursa : Wikipedia

     

    Citeste mai mult »
RSS