Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Pinguinii din Madagascar

     Pinguinii din Madagascar (engleză: The Penguins of Madagascar) este un serial de desene animate american, creat pe calculator, difuzat pe Nickelodeon, în care personajele principale sunt pinguinii din filmul Madagascar. Un episod pilot, Gone in a Flash, a fost difuzat în weekendul Super Stuffed Nicktoons Weekend pe 28 noiembrie 2008, înaintea unui episod din SpongeBob SquarePants, iar următoarele episoade au fost difuzate regulat începând din 28 martie 2009. Acțiunea este plasată după întâmplările din filmul Madagascar: Escape 2 Africa. Nickelodeon au cerut 26 de episoade pentru sezonul 1, iar în ianuarie 2009 au mai comandat un sezon de 26 de episoade, ajungând la un total de 52. Premiera seriei a avut 6,1 milioane de telespectatori.

  Informații generale
  Gen animație, comedie
  Creator(i) Tom McGrath
  Eric Darnell
  Mireille Soria
  Actor(i) Tom McGrath
  John DiMaggio
  Jeff Glen Bennett
  James Patrick Stuart
  Danny Jacobs
  Kevin Michael Richardson
  Andy Richter
  Nicole Sullivan
  Mary Scheer
  Conrad Vernon
  Tara Strong
  Țară de origine Statele Unite ale Americii Statele Unite
  Nr. de sezoane 2
  Nr. de episoade 48 (Lista episoadelor)
  Producție
  Producător(i) executiv(i) Mark McCorkle
  Bob Schooley
  Locație Nicktoons Network
  Burbank, California
  Perioada de difuzare ~22 minutes (2 părți de 11 minute)
  Difuzare
  Canal original Nickelodeon
  Vizionat prima oară în Statele Unite
  Difuzare originală 28 noiembrie 2008
  Cronologie
  Precedat de Madagascar (2005)
  Madagascar: Escape 2 Africa (2008)
  Urmat de Madagascar 3 : Fugariti prin Europa

    

          Personajele

  • Căpitanul - căpitanul (dublat de Tom McGrath)

     Căpitanul are curajul unui erou de acțiune și lăudăroșenia corespunzătoare. Este un lider înnăscut, concentrat numai pe obținerea de rezultate. Căpitanul abordează fiecare situație cu intensitate, ceea ce poate explica imaginația lui excesiv de activă. Pentru Căpitan, orice coincidență inofensivă pare a fi o conspirație nefastă. E bine că are încredere 100% că numai echipa sa este capabilă să afle adevărul!

   

  • Kowalski - (dublat de Jeff Glen Bennett)

     Atunci când Căpitanul are nevoie de o analiză sau de o invenție imediată, Kowalski este prezent cu creionul și carnețelul său, precum și cu metoda sa științifică aproximativă. Atitudinea autoritară a lui Kowalski ascunde faptul că de obicei nu are nicio idee despre ceea ce se întâmplă. Deși Kowalski este o capacitate științifică auto-proclamată, nu citește engleza mai bine decât restul Pinguinilor.

  • Soldatul - (dublat de James Patrick Stuart)

     Soldatul este un pic confuz cu privire la cine este și la rolul său în grup. Deoarece nu este atât de sigur pe el, Soldatul este foarte deschis pentru orice experiență. Grădina zoologică poate fi un loc dur (în special Casa reptilelor), iar Soldatul este un pic prea evident naiv pentru propriul său bine. Deschiderea Soldatului îl transformă în cel mai probabil partener de petrecere cu lemurii la bine sau la rău.

   

  • Rico - (dublat de John DiMaggio)

     Rico reprezintă artileria liberă finală și și-a internalizat (la propriu) rolul de expert în demolări. Are un întreg departament de muniții la dispoziție și abilitatea remarcabilă de a "face rost" la cerere de bomba potrivită sau de oricâte articole folositoare. Deschizător de conserve? O mulinetă? 10.000 de rulmenți? Chitară bas? Le are.

  • Regele Julien - regele lemurilor (dublat de Danny Jacobs)

     Regele Julien este monarhul autoproclamat al grădinii zoologice și un animal petrecăreț. Acestui răsfățat rege băiat îi place să comande pe oricine din jur și ar fi complet insuportabil dacă n-ar insista ca toată lumea să se distreze! Ego-ul dominant al Regelui Julien este mai mult decât poate suporta trupul său minuscul. Împrăștie rapid insulte, dar și mai rapid zâmbete, așa că este greu să-l iei prea în serios pe acest lemur.

  • Maurice - lemurul "Aye-aye" (dublat de Kevin Michael Richardson)
  • Mort - lemurul-șoricel (dublat de Andy Richter)

     Mort este cel mai mare fan al Regelui Julien și discipolul său fără speranță. Nimic nu-i produce lui Mort o emoție mai mare decât să-i atingă picioarele Regelui Julien. Pentru a dovedi că este demn de Regele Julien, Mort concepe planuri nebunești care înrăutățesc întotdeauna lucrurile. Drăgălășenia ciufului lui Mort, ochii săi mari și vocea sa pițigăiată îl fac irezistibil pentru orice ființă umană. Totuși, aceste caracteristici îl fac incredibil de enervant pentru animalele de la grădina zoologică, ce îl evită cu orice preț.

  • Marlene - vidra (dublat de Nicole Sullivan)
  • Mason - cimpanzeul (dublat deConrad Vernon)
  • Phil- cimpanzeul
  • Alice - îngrijitoarea grădinii zoologice

  Dublajul în limba română

     Dublajul a fost realizat de către SDI Media în studioul Audio Design Digital Art.

  • Răzvan Georgescu - Căpitanul
  • Cătălin Rotaru - Kowalski
  • Afrodita Androne - Marlene
  • Șerban Pavlu - Regele Julien
  • Marius Săvescu - Maurice, Mortimert
  • Viorel Ionescu - Alte voci

  SURSA : Wikipedia

  Citeste mai mult »
 • Violetta

  Violetta este o telenovela adolescentina ce a avut premiera pe 14 mai 2012 la Disney Channel. Spectacolul este o co-productie între Disney Channel America Latină, Disney Channel Europa, Disney Channel Orientul Mijlociu, Disney Channel Africa si Pol-ka Producer. Violetta are o distributie multinatională, si spune povestea lui "Violetta", o adolescenta talentata muzical, care se întoarce în orasul natal pentru a "găsi dragostea", si de a explora pasiunea ei pentru muzica.

  Gen: Comedie muzicala, drama romance
  Tara: Argentina
  Limba: Spaniola

  Sezoane: 2

  Episoade sezonul 1 : 80
  Episoade sezonul 2:  -

  Violetta spune povestea unei adolescente singuratice si foarte talentata, care, după ce a trăit multi ani în "vechiul continent", se întoarce la Buenos Aires, orasul său natal. În noua sa viata ea găseste prieteni adevărati si dragostea, dar ea isi descopera talentul ei înnăscut si pasiunea pentru muzică.

  Violetta - Promo 02

  Personaje

  • Martina Stoessel - Violetta Castillo este o fata stralucitoare si plina de viata, dar singuratica si protejata de tatăl ei. Ea are o voce unică pe care a mostenito de la mama ei, dar încă nu stie. De la tatăl său a mostenit dragostea de lectură si o mare inteligentă. Violetta este spontană si sinceră atunci când vine vorba de a vorbi in mintea ei. Ea vrea doar să-si găsească locul ei în lume.
  • Pablo Espinosa - Tomás Heredia este atractiv, simplu, încrezător si uneori un pic distant. El cântă la chitară dar cântă si vocal. Cântecele sale reflecta personalitatea lui si căutarea lui ca artist. El se ocupă de Studio 21, o bursa de la profesorul Beto, care l-a angajat ca asistent. El a fost născut în Spania, dar sa mutat la Buenos Aires cu mama lui să aibă grijă de bunica lui.
  • Mercedes Lambre - Ludmila Ferro provine dintr-o familie de clasă superioară. Fata este rece si plina de farmec, la Studio 21, ceea ce o face ideală pentru prietenia lui León. Dar ceea ce este o diva, deci este o mincinoasa, manipulatoare, si aroganta. In ciuda faptului ca este total diferita de Tomás, este atrasă de el. Dar Tomas o ignoră deoarece el este îndragostit de Violetta, care declansează gelozia ei si obsesie.
  • Jorge Blanco - León este arogant, si oarecum degeaba. În ciuda acestui fapt, León are o inimă bună, dar atunci când el este cu Ludmila sunt îmbunătătite si poate arata rau. Spre deosebire de Tomás, provine dintr-o familie bogată si niciodată nu a trebuit să lucreze. León ia cursuri de la Studio 21, si are, de asemenea, un mare potential ca un artist.
  • Lodovica Comello - Francesca este inteligent, sacrificiu de sine si buna prietena. Ea este conștientă de efortul depus de familia ei pentru a merge la Studio 21. Nascut in Italia, la fel ca fratele său Luca, cine este cine conduce afacerea familiei la Resto Bar.
  • Diego Ramos - Germán Castillo este tatal lui Violetta. E un inginer sclipitor, proprietarul unei companii de constructii care face lucrări publice internationale si private de calibru mare. El este strict si exigent. De la moartea sotiei sale si-a protejat fiica lui, dar în spatele rigiditatii lui se ascunde o inima mare.
  • Clara Alonso - Ángeles Saramego "Angie" este vesela, amuzanta, carismatica, iubitoare de de muzică si artă, Angie este un spirit liber, care radiază lumină în jurul valorii. Ea este sora sotiei lui Germán, dar Violetta nu stie este mătusa ei. După moartea surorii ei, Angie a încercat să contacteze nepoata ei de mai multe ori, dar fără succes. Deci, atunci când se întoarce Violetta la Buenos Aires, ea reprezintă în calitate de guvernanta noua si se apropie de ea.

   

  Citeste mai mult »
 • Mesajul UNAVAILABLE

   Daca va apare mesajul UNAVAILABLE la unele videoclip-uri Peteava.ro

   

  Fiti linistiti, tot puteti vedea episodul.

  Cum ?    Dati click pe video. Veti intra pe site-ul Pe teava si veti vedea videoclipul : va merge !

   

  Ne cerem scuze pentru inconvenient dar vina apartine celor de la peteava. Site-ul nostru ruleaza in parametri normali.

  Citeste mai mult »
RSS