Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ultimele articole


 • Ryan Ochoa

  Nume: Ryan Ochoa
  Data nasterii: 17 Mai 1996
  Locul nasterii: San Diego, California, SUA
  Zodia: Taur


  Filmografie
  •     Mr. Young  (2012) ....   Diego
  •     City Boy  (2011)   .... Jimbo      
  •      Disney's Friends for Change (2011) ... El insusi
  •     Mars Needs Moms - Mamici pentru Marte (2011) .... Martian Hatchling
  •     Pair of Kings (Serial TV) (2010) .... Lanny
  •     The Perfect Game (2009) .... Norberto Villarreal
  •     A Christmas Carol - O poveste de Craciun (2009) .... Tattered Caroler / Beggar Boy / Young Cratchit Boy / …
  •     Zeke and Luther (Serial TV) (2009) .... Deuce
  •     Seven Pounds - Sapte suflete (2008) .... Choir Boy
  •     Mother Goose Parade (2008) ....
  •     Parental Guidance (2008) .... Max
  •     Batman: The Brave and the Bold (Serial TV) (2008) .... Young Speedy
  •     iCarly (Serial TV) (2007) .... Chuck
  •     Nostalgia (2007) .... Ryan Zorn

  Citeste mai mult »
 • Avril Lavigne

  Avril Ramona Lavigne (nascutape data de 27 septembrie 1984 in Belleville, Ontario) este o cantareata, actritasi textieracanadiana,nominalizatade opt ori la Premiile Grammy si castigatoare a sapte distinctii Juno.Lavigne este una dintre cele mai importante personalitati ale muzicii pop-rock actuale, compozitiile sale adresandu-se, in general, adolescentilor.

  Panain prezent interpreta a lansat patru albume de studio: Let Go (2002), Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007) si Goodbye Lullaby (2011);rasplata prestatiei muzicale de calitate a cantaretei este reprezentatade cele 36 de milioane de albume comercializate la nivel international.

  Avril Lavigne este cunoscutapentru vocea sa puternica,caracteristicaaltistelor, intinderea sa vocalamasurand aproximativ douaoctave. Personalitate cunoscutapentru actiunile sale caritabile, dar si pentru spiritul antreprenorial dezvoltat, Lavigne debuteazain industria cinematograficala inceputul anului 2006, odatacu lansarea peliculei animate Peste tufis.

  Biografie

  Anii copilariei si primele activitati muzicale (1984 — 2001)

  Avril Ramona Lavigne este cel de-al doilea copil al cuplului format din Judith-Rosanne (nascutaLoshaw) si Jean-Claude Lavigne, doi muncitori cu origini franco-canadiene, ea mai are un frate mai mare, Matthew, si o soramai micape nume Michelle. in ciuda faptului canumele sau provine din limba francezasi inseamna„aprilie”, Lavigne preferapronuntia caracteristicafoneticii engleze. incade la varsta de doi ani Avril a invatat sacante muzicagospel si country,iar la scurt timp canta in corul bisericii, dar si la festivalurile locale. in adolescentatanara interpretale admira pe „divele” muzicii rock Janis Joplin si Alanis Morissette,pasiunea sa pentru muzicadeterminand-o sainvete sacante singurala chitara.
  in anul 1998, cand avea treisprezece ani, Lavigne se numara printre cei douazeci de mii de participanti ai unui concurs de interpretare, care avea ca premiu un recital impreunacu Shania Twain. Avril a castigat competitia, iar la scurt timp ea a fost contactatade Cliff Fabri, care avea sadevinaprimul sau manager. Ulterior, cantaretul de muzicafolk Steve Medd a participat la unul dintre concertele interpretei si a invitat-o sacolaboreze cu el in vederea inregistrarii unor cantece pentru propriile albume de studio: Quinte Spirit (1999) si My Window to You (2000).

  La varsta de cincisprezece ani Avril Lavigne a renuntat la studii, parintii sai fiind de acord ca ea sase mute in New York pentru a urma o carieramuzicala.in acest oras interpreta a devenit pasionatade muzica rock si a inregistrat un disc demonstrativ, care a atras atentia producatorului L.A. Reid. in decembrie 2001 compania Arista i-a oferit interpretei un contract de promovare, estimat la o valoare de 1 milion de dolari.

  Debutul discografic si «Let Go» (2002 — 2003)
  Pentru detalii, vezi: Let Go (album de Avril Lavigne).

  Albumul de debut al interpretei a fost lansat la data de 4 iunie 2002, sub reprezentarea casei de inregistrari Arista Records. Initial discul purta numele „Anything But Ordinary” insa, in ultimul moment, a fost redenumit in Let Go. Primul cantec promovat — „Complicated” —s-a bucurat de succes in Australia, unde a ocupat cea mai inaltapozitie in clasamentele de specialitate.Concomitent piesa ocupa locul secund in ierarhia Billboard Hot 100 din SUA. Pe site-ul de specialitate metactitic discul Let Go a primit recenzii favorabile din partea criticilor, castigand 68 de puncte din 100 posibile.in Canada albumul a primit discul de diamant, confirmand vanzari de peste 1 milioane de exemplare. De asemenea, la nivel international, discul a castigat popularitate, fiind consemnate optsprezece milioane de copii vandute.


  in anul 2005 Avril Lavigne a intrat in cartea Guinness World Records, fiind desemnatacea mai tanarainterpretacare castigaprima pozitie in clasamentul UK Albums Chart. (nota— la data stabilirii recordului Lavigne avea 18 ani si 106 zile). in timp ce discul Let Go castiga prima pozitie in clasamentele din Regatul Unit,compania Apple dezvaluia faptul capropriul sau magazin digital a atins pragul de 10 milioane de produse comercializate, cifra fiind atinsain urma cumpararii piesei „Complicated”. La finele deceniului, folosind site-ul About.com, conglomeratul New York Times publica clasamentul celor mai bune piese pop ale anilor 2000, iar „Complicated” figura pe pozitia cu numarul unsprezece.

  in S.U.A. discul Let Go a fost comercializat in peste opt milioane de exemplare si a primit sase discuri de platina; de asemenea, albumul este considerat a fi cel mai bine vandut material discografic al unei interprete, pe parcursul anului 2002. Potrivit IFPI, Let Go este unul dintre cele mai bune albume din lume (in anul 2003), iar site-ul RIAA il include in clasamentul celor mai bune albume din istoria Statelor Unite. De asemenea, revista americanaRolling Stone a realizat o listacu cele mai bune 100 cantece ale anilor 2000, iar „Complicated” ocupalocul opt. (in ierarhia albumelor, discul Let Go ocupa un onorific loc patru)

  in anul 2003 Avril a primit cinci nominalizari la Premiile Grammy (sectiunile „Cel mai bun interpret”, „Debutul anului”, „Cantecul anului”, „Albumul anului” si „Cea mai bunainterpretare rock”) insanu a castigat la nicio categorie. Totusi Lavigne a castigat patru din cele sase premii la care a fost nominalizatain cadrul premiilor Juno — „Cel mai bun single” („Complicated”), „Albumul anului”, „Cel mai bun album pop” si „Debutul anului”. Cel de-al doilea disc single al interpretei, intitulat „Sk8er Boi”, a debutat in octombrie 2002 si a ajutat-o pe interpretasacastige numeroase premii, precum „Cel mai bun videoclip pop” la MTV Video Music Awards.
  Fragmente audio:
  „Complicated” (2002)

  Discul single de debut al lui Avril Lavigne; fiind influentatade muzica pop-punk, piesa a obtinut succes critic si comercial in S.U.A..

  Probleme in ascultarea fisierului? Consultati Ajutor.


  Pe parcursul anului 2003 interpreta incepe primul sau turneu, intitulat Try To Shut Me Up Tour. De asemenea, in anul 2003 Lavigne preia slagarul lui Bob Dylan, „Knockin 'on Heaven's Door” si il include pe albumul Peace Songs, avand ca scop ajutorarea victimelor razboiului. impreunacu Kelly Osbourne Lavigne a prezentat gala premiilor MTV Video Music Awards 2003, iar in noiembrie lanseazape suport DVD primul sau album in concert, intitulat My World.

  Pe parcursul anului 2003 alte douadiscuri single sunt comercializate: „I'm with You” si „Losing Grip”.Ambele piese au castigat popularitate in tarile anglofone,sporind succesul albumului de provenienta.

  Era «Under My Skin» si consolidarea carierei (2004 — 2006)
  Pentru detalii, vezi: Under My Skin (album de Avril Lavigne).

  Cel de-al doilea album de studio al interpretei, intitulat Under My Skin, a fost lansat pe plan international la data de 25 mai, 2004. Discul contine linii melodice mai elaborate, in comparatie cu albumul Let Go, iar tema generalaa versurilor este dragostea. Dorindu-si saisi schimbe stilul muzical, Lavigne a incheiat colaborarea cu echipa de producatori Matrix, alaturi de care a inregistrat primul sau material discografic.

  Printre creatorii discului Under My Skin se numaraButch Walker, Raine Maida, Don Gilmore si Ben Moody, solistul formatiei americane de metal gotic Evanescence. in saptamana lansarii albumul primea certificatul de platinain Japonia si domina clasamentul UK Albums Chart; ulterior acesta castiga prima pozitie in ierarhia Billboard 200 si primea trei discuri de platina, confirmand vanzari de peste 3 milioane de exemplare.

  Primul cantec extras pe single, intitulat „Don't Tell Me”, a fost lansat in primavara anului 2004, fiind insotit de un videoclip adiacent. Piesa s-a bucurat de succes comercial in Europa, unde a castigat pozitii fruntase in clasamentele de specialitate.Concomitent discul Under My Skin se bucura de succes in Brazilia, tarain care a fost comercializat in 125 de mii de exemplare si a primit un disc de platina; de asemenea, urmatoarele compozitii extrase pe single: „My Happy Ending” si „Nobody's Home” au primit individual certificate de platina. La nivel international, cel de-al doilea album de studio al interpretei era comercializat in nouamilioane de exemplare si primea un certificat triplu de platinadin partea RIAA.

  Ultimul cantec inclus pe albumul Under My Skin, intitulat „Slipped Away”, este un tribut adus de interpretabunicului sau, care a murit in anul 2003, in timp ce Lavigne sustinea turneul Try To Shut Me Up Tour. Pe parcursul anului 2004 cantareata a inceput o nouaserie de concerte, intitulataThe Bonez Tour,cu care avea saviziteze toate continentele. Rasplata prestatiei muzicale de calitate a interpretei a fost reprezentatade cele douapremii castigate la gala World Music Awards, la categoriile „Cel mai bun interpret pop-rock” si „Cel mai bun interpret canadian”. De asemenea, Lavigne a obtinut cinci nominalizari la Premiile Juno si a triumfat la sectiunile „Interpretul anului”, „Favoritul publicului” si „Cel mai bun album de muzicapop” (pentru Under My Skin).
  Fragmente audio:
  „My Happy Ending” (2004)

  „My Happy Ending” este cel mai cunoscut single al materialului Under My Skin, obtinand locul 6 in Australia si Norvegia, dar si clasari de top 20 in majoritatea clasamentelor in care a activat.

  Probleme in ascultarea fisierului? Consultati Ajutor.


  in iulie 2004, Lavigne a lansat un disc EP in variantaacustica, exclusiv pentru publicul din S.U.A.. Purtand numele Live Acoustic discul contine atat piese de pe albumul de debut al cantaretei: Let Go, cat si slagare precum „My Happy Ending” sau „Nobody's Home”.[94] La finele anului 2005 interpreta lansa un nou album in concert, intitulat Live at Budokan: Bonez Tour, care a fost inregistrat pe parcursul turneului The Bonez Tour.

  La inceputul anului 2006, cand Avril Lavigne incepuse sacompunanoi piese pentru viitorul sau material discografic, compania Fox Entertainment Group a contactat-o in vederea compunerii unui cantec pentru coloana sonoraa filmului Eragon. Interpreta a acceptat oferta si a creat douabalade, dintre care numai una a fost aleasapentru a fi promovata. Piesa, intitulata„Keep Holding On”, a fost o provocare la vremea respectivapentru interpreta, care era nesigurade compatibilitatea creatiei sale cu firul narativ al peliculei.Cantecul a fost lansat in format digital la data de 28 noiembrie 2006.

  in acelasi an Avril Lavigne se casatoreste cu interpretul de muzicapunk Deryck Whibley, membru fondator al grupului Sum 41.[103] Ceremonia catolicaa avut loc la data de 15 iunie in comunitatea americanaMontecito si a numarat 110 invitati.[104] Cei doi miri s-au cunoscut in anul 2004, iar logodna lor a avut loc in iunie 2005 in Venetia, in timpul unei plimbari cu gondola.[105]

  Avril Lavigne a debutat in industria cinematograficala inceputul anului 2006, odatacu lansarea peliculei animate Peste tufis.[19][20] Avandu-i ca si colegi de platou pe Bruce Willis si Steve Carell, Lavigne a primit rolul unui oposum pe nume Heather.[106]

  Evolutia muzicalasi materiale discografice noi (2007 — 2008)


  in aprilie 2007, Avril Lavigne si-a reluat activitatea in planul muzical, lansand cel de-al treilea album de studio din cariera sa.[107][108][109] Purtand numele The Best Damn Thing, discul este compus in stilul pop-punk.[110][111] Albumul a castigat prima pozitie in clasamentul Billboard 200, fiind comercializat in peste 286,000 de exemplare in primele sapte zile;[112][113] de asemenea discul a dominat clasamentele de specialitate din Europa si Japonia.[114] Printre producatorii acestui material discografic se numaraDr. Luke (care a colaborat cu interprete precum Kelly Clarkson si P!nk), Deryck Whibley (cantaretul formatiei Sum 41), Rob Cavallo (afiliatul formatiilor Green Day si My Chemical Romance) si Butch Walker.[115][116]


  Unul dintre idolii interpretei, basistul Travis Barker a inregistrat pasajele instrumentale de tobe.[117][118] De pe acest album au fost promovate cinci cantece:[64] slagarul „Girlfriend”,[119] duetul „Girlfriend Remix” (impreunacu Lil Mama), balada „When You're Gone”,[120] compozitia ritmata„Hot” si piesa omonimacu albumul — „The Best Damn Thing”;[121][122] toate aceste discuri au beneficiat de promovare si videoclipuri adiacente.[123] in anul 2007, site-ul About.com realiza o listaa celor mai bune cantece pop, iar „Girlfriend” ocupa pozitia cu numarul 39 din 100 posibile.[124]

  Conform unui interviu acordat agentiei de stiri Reuters, Lavigne isi dorea ca albumul The Best Damn Thing safie „vesel, increzator, emotionant” si diferit de ceea ce inregistrase panala momentul respectiv, asa caa abandonat stilul „intunecat” in favoarea unei mixturi dintre muzica glam rock si pop punk.[125] intr-o discutie purtatacu reporterii revistei braziliene Capricho interpreta sustinea caprincipalele sale surse de inspiratie erau interpretii precum Coldplay sau Alanis Morissette.[126]

  in ierarhia celor mai comerciale albume ale anului 2007, The Best Damn Thing ocupa locul patru, fiind cel mai bun produs al casei de inregistrari Sony BMG.[127][128] Cantecul „Girlfriend” a marcat cele mai mari vanzari ale anului 2007 in domeniul digital, pe plan international fiind distribuite peste 7,3 milioane de descarcari digitale, conform IFPI.[129] Numai in Asia albumul a fost vandut in 2 milioane de exemplare,[130] iar in S.U.A. primea discul de platina, confirmand un milion de copii comercializate.[131] De asemenea, in Japonia, discul s-a bucurat de succes comercial,[132] iar pe plan international acesta a fost vandut in sase milioane de exemplare.[133]

  Pe parcursul „erei” The Best Damn Thing Lavigne a obtinut numeroase distinctii, printre care douapremii World Music Awards la categoriile „Cea mai bunainterpretade muzicapop-rock” si „Cel mai bun interpret canadian”;[134][135] de asemenea, interpreta a castigat douatrofee la gala MTV Europe Music Awards,[136][137] a primit un premiu Teen Choice Award la sectiunea „Cantecul verii” (pentru „Girlfriend”) si a fost nominalizatala cinci distinctii Juno
  in noiembrie 2007 au fost lansate douanoi filme in care Lavigne detinea roluri secundare: Turma (cantareata a primit rolul Beatricei Bell, iubita unui criminal)[140] si Poporul Fast Food (in care Lavigne are rolul unei activiste).[141] Ambele filme au primit recenzii mediocre si au avut incasari slabe.[142][143]

  in martie 2008 interpreta a inceput un nou turneu international, intitulat The Best Damn Tour,[144] pentru a promova albumul omonim.[145] in august 2008, unul dintre partidele aflate la putere in Malaezia a incercat saanuleze concertul pe care Lavigne avea sa-l sustinain Kuala Lumpur,[146] coregrafiile cantaretei fiind considerate a fi „prea sexy”.[147] Conform anumitor oameni politici recitalul interpretei era un exemplu negativ pentru tineret.[148] La 21 august 2008 postul de televiziune MTV anunta carecitalul cantaretei a fost aprobat de guvernul malaezian.[149]

  in primavara anului 2008 Avril Lavigne lansa un nou disc EP, intitulat Control Room – Live EP.[150] inregistrarea materialului s-a facut in timpul unui concert sustinut de interpretain Los Angeles, fiind incluse piese de pe toate cele trei albume de studio lansate panala momentul respectiv.[151][152] Cateva luni mai tarziu, in luna septembrie, era lansat un nou album din concert;[153] intitulandu-se The Best Damn Tour – Live in Toronto discul a fost distribuit international numai in format DVD.[154]

  in septembrie 2009 Avril Lavigne se despartea neoficial de sotul sau Deryck Whibley,[155] insao lunamai tarziu cantareata a introdus actele de divort si a declarat camotivul pentru care nu mai poate continua casnicia este caintre ei sunt „diferente ireconciliabile”.[156] Interpreta nu a solicitat sustinere financiaradin partea sotului sau si viceversa.[156] La incheierea procesului Lavigne ii multumea fostului sot „pentru toti acesti ani petrecuti impreuna” si se considera binecuvantatapentru „caam ramas prieteni in continuare”.[157]
  in timp ce proiecta noi piese pentru propria sa linie vestimentara, Lavigne i-a contactat pe directorii Disney si si-a exprimat dorinta de a compune un cantec pentru coloana sonoraa peliculei Alice in tara Minunilor.[158] Regizorul filmului, Tim Burton, a acceptat imediat oferta, iar piesa „mai intunecata” a interpretei a fost compusala scurt timp,[158] cu ajutorul unui pian, instrument care defineste linia melodicaa compozitiei.[159][160] Piesa, intitulata„Alice” a primit recenzii mixte din partea criticilor de specialitate,[161][162] publicatia canadianaCalgary Herald numind-o „una dintre cea mai bunacompozitii din cariera interpretei”,[163] altii criticand-o dur pentru felul in care „cautasadevinaAmy Lee si tipain timp ce incearcasacante notele inalte”.[164] Piesa a beneficiat de promovare adiacentasi de un videoclip, insaa obtinut pozitii mediocre in clasamentele de specialitate.[165]

  Cel de-al patrulea album de studio al interpretei, intitulat Goodbye Lullaby, reprezintao reintoarcere la vechiul stil muzical al cantaretei, preponderent acustic.[166] Fiind lansat la nivel international in martie 2011,[167] materialul a primit recenzii mixte din parte criticilor de specialitate;[168] in timp ce unii jurnalisti apreciau eforturile interpretei de a se maturiza din punct de vedere muzical,[169] au existat persoane care au criticat-o pentru „monotonia generala” a discului.[170] Pentru a promova albumul Goodbye Lullaby, Avril Lavigne a extras pe discuri single cantecele „What the Hell” si „Smile”,[171] douacompozitii care au ocupat pozitii inalte, respectiv medii, in clasamente din tarile anglofone.[172][173] Albumul Goodbye Lullaby avea safie numit „esec comercial” de catre presa online din SUA,[174][175] desi in saptamana lansarii a intrat pe pozitia a patra in clasamentul Billboard 200 cu peste 87,000 de exemplare vandute.[176] Totusi, materialul s-a bucurat de succes in Asia si a primit multiple discuri de platinain Japonia, Hong Kong si Taiwan.[177][178]

  in iunie 2011, la doar trei luni dupalansarea Goodbye Lullaby, Avril Lavigne vorbea intr-un interviu despre viitorul sau material discografic -[179] „[Goodbye Lullaby] a fost delicat, insavreau ca urmatorul meu album safie mai pop, mai distractiv”.[180]

  Simtul artistic
  Fiind adeptaa genurilor muzicale pop, rock si punk,[11][181][182] Lavigne incorporeazaadesea chitarele electrice in slagarele sale,[183] avand ca suport armoniilor vocale,[184] compuse in tonalitati inalte.[185] in general, compozitiile sale abordeazateme precum solitudinea, esecul amoros sau motivatia, iar cele mai intalnite motive sunt ambitia, energia, distractia si celebrarea.[186][187][188] Printre interpretii care au influentat-o cel mai puternic se numaraJanis Joplin,[189] Alanis Morissette,[25] Courtney Love si formatia americanaBlink-182.[190]

  Odatacu aparitia primului album de studio al interpretei, intitulat Let Go,[191] criticii cotidianului american The New York Times remarcau faptul cadiscul „vorbeste despre insecuritatea elevilor, auto-compatimirea si propria neprihanire”, folosind ritmurile muzicii pop-rock.[191] Totusi, prin lansarea discului Under My Skin, Lavigne a inceput saexperimenteze si alte genuri,[192] precum rock-ul alternativ sau muzica grunge.[193] Presa din Romania numea albumul „o alternativaartisticade rebeliune impotriva canoanelor, cu influente clare din muzica punk si post-grunge”.[194] Cel de-al treilea album de studio al lui Avril Lavigne, numit The Best Damn Thing, dezvaluie o noualaturaartisticaa interpretei, stilul muzical abordat avandu-si radacinile in muzica pop.[195] Discul a fost apreciat de criticii din Romania, care spuneau ca„aduce un aer proaspat, este plin de energia caracteristicasound-ului punk-rock, are linii melodice complexe si piese foarte bine orchestrate, iar toate acestea ne aratao Avril Lavigne care a ajuns la implinire in ceea ce priveste copozitia si interpretarea muzicii sale.”[196]

  Profilul vocal al interpretei se incadreazain categoria altistelor,[17] iar intinderea sa vocalamasoaraaproximativ douaoctave.[18] Fiind numitaadesea „Printesa muzicii pop punk”,[197] Lavigne este cunoscutapentru folosirea excesivaa vocii de piept, in defavoarea registrului de cap.[195

  Imaginea publica

  in perioada debutului Lavigne era cunoscutapentru stilul vestimentar „baietos”,[198] evidentiat prin purtarea unor cravate, asortate cu tricouri cu imprimeuri inchise la culoare.[199] Odatacu lansarea discului Under My Skin (2004), interpreta a adoptat un nou stil, apropiat de moda gotica, intunecata.[200][201] Pe parcursul «erei The Best Damn Thing» Lavigne si-a vopsit parul blond, avand o suvitaroz si a devenit mai feminina.[202][203] Din aceastacauza, o parte din sustinatorii cantaretei au protestat, spunand caaceasta si-a pierdut stilul vestimentar original.[204] Lavigne a raspuns comentariilor astfel: „Nu regret absolut nimic. stiti, cravatele si tricourile si totul... au fost la locul si timpul potrivit.
  Acum m-am maturizat si am mers mai departe.”[205]

  La debut, Lavigne era numitade presasi fani un „fenomen anti-Britney Spears”,[206] avand in vedere caambele interprete erau tinere la vremea respectiva, insamuzica lui Lavigne era mai putin comerciala.[207] Avril a comentat termenul intr-un interviu: «Nu imi place acel termen – „anti-Britney.” E stupid... Nu cred in asa ceva. si ea (Britney Spears – n.n.) este o fiintaumana. Dumnezeule, lasati-o in pace!».[208] in vreme ce Lavigne si Ben Moody – solistul formatiei americane de metal gotic Evanescence – compuneau albumul Under My Skin,[75] cei doi muzicieni si-au tatuat cate o stea la incheiatura mainii stangi.[209] La finele anului 2004 interpreta si-a facut un nou tatuaj, in forma unei inimi roz, marginitade litera „D”, dedicatasotului sau de la acea vreme, Deryck Whibley
  Activitati antreprenoriale

  Pe parcursul anului 2008 Avril Lavigne a realizat o linie vestimentaranumitaAbbey Dawn,[211] care contine piese si accesorii glam rock.[212] Colectia a fost produsade compania Kohl's, care s-a ocupat si de distribuirea sa in magazinele din S.U.A..[213][214] Numele „Abbey Dawn” reprezintafelul in care interpreta era alintatade tatal sau in copilarie,[215] interpreta fiind intens implicatain procesul creativ al liniei.[216] Reprezentantii Kohl's sunt de parere caaceastacolectie descrie „stilul de viataadolescentin”, incluzand cranii si imprimeuri similare celor intalnite pe coperta albumului The Best Damn Thing, sub formade accesorii.[217] Interpreta si-a promovat linia prin purtarea unora dintre piesele vestimentare si bijuterii la diferite concerte sau evenimente mondene.[218][219] De asemenea, creatiile lui Lavigne au fost promovate in mediul virtual prin intermediul jocului Stardoll, iar in septembrie 2009 colectia a fost prezentatala „Saptamana Modei de la New York”.[220]

  Pe parcursul anului 2009 Avril Lavigne s-a implicat in producerea primului sau parfum.[221] Intitulat „Black Star”, produsul a inceput safie comercializat in cea de-a doua jumatate a anului, continand aromade trandafir chinezesc, flori de prun si ciocolataneagra.[222] Lavigne a anuntat lansarea unui nou parfum, intitulat „Forbidden Rose”, in martie 2010 prin intermediul unei serii de reclame televizate.[223][224]
  Filantropie si actiuni de caritate
  Pe parcursul anului 2003 Avril Lavigne s-a implicat in producerea albumului de compilatie Peace Songs,[61] preluand slagarul cantaretului american Bob Dylan, „Knockin' on Heaven's Door”.[225] Toate incasarile obtinute in urma comercializarii compozitiei au fost donate unei organizatii care lupta pentru copii implicati in razboiul din Irak.[226] De asemenea, Lavigne a fost implicatain campania „Unite Against AIDS”,[227] a carei sponsori au organizat un concert caritabil, la care au participat numeroasi cantareti, precum Sarah McLachlan.[228]

  Ulterior Lavigne a participat, alaturi de formatia Sum 41,[229] la o strangere canadianade fonduri pentru ajutorarea celor 178 de mii de victime facute de tsunamiul care a lovit Asia de Sud-Est in anul 2004.[230] De asemenea, agentia de presaReuters facea public faptul cainterpreta se numara printre voluntarii campaniei „Musicians On Call”;[231] aceastainitiativaavea ca scop sprijinirea moralaa pacientilor spitalizati, prin intermediul terapiei muzicale.[232] De-a lungul timpului, interpreta a donat mai multe piese vestimentare campaniei Clothes Off Our Back, care au fost ulterior vandute in scopuri caritabile.[233][234]

  in octombrie 2008, unul dintre slagarele interpretei, intitulat „When You're Gone”, a fost inclus pe albumul de compilatie Imagine There's No Hunger.[235] Printre ceilalti colaboratori s-au numarat Joss Stone si John Lennon, iar discul a avut ca scop strangerea de fonduri in vederea combaterii foametei globale.[236] La finele aceluiasi an, fiind intr-un concert in China,[237] interpreta a donat banii castigati copiilor cu dizabilitati fizice.[238] Ulterior Lavigne a vizitat un spital de copii din provincia Sichuan, unde le-a oferit cadouri victimelor cutremurului care cauzase recent 69.000 de pierderi umane.[239][240]

  Pe parcursul anului 2009 Avril Lavigne s-a implicat in finantarea unuia dintre proiectele Fundatiei Nancy Davis, numit Race to Erase MS,[241] care are ca scop eradicarea sclerozei multiple.[242] De asemenea, interpreta a participat la un teleton mexican, organizat pentru ajutorarea copiilor cu nevoie speciale.[243][244]

  La inceputul anului 2010 Avril Lavigne si cantareata americanaKaty Perry au pornit o campanie de informare a tinerilor cu privire la riscurile acneei.[245][246] Artista si-a motivat initiativa astfel: „Acneea e urata. Acneea nu e amuzanta. Este foarte important saai grijade tenul tau, preferabil de la o varstafrageda.”[247] Reactionand la cutremurul din Haiti, Lavigne si-a exprimat regretul cu privire la pierderile umane si si-a incurajat fanii saajute haitienii in orice fel cu putinta.[248] De asemenea interpreta a participat, alaturi de cantareti canadieni cu renume precum Nelly Furtado, Justin Bieber sau Fefe Dobson, la inregistrarea unui disc single caritabil, intitulat „Wavin' Flag”,[249][250] avand ca scop ajutorarea victimelor produse de cutremurul haitian.[251]

  Discografie

  Albume de studio
  Let Go (2002)
  Under My Skin (2004)
  The Best Damn Thing (2007)
  Goodbye Lullaby (2011)

  Premii Grammy

  Premiile Grammy sunt prezentate anual de catre „Academia Nationalaa Artelor si stiintelor de inregistrari” din S.U.A.. Avril Lavigne a obtinut opt nominalizari, insanu a triumfat niciodata.[252][253][9][10]Anul Titlul inregistrarii
  premiate Distinctia Rezultatul
  2003 — „Debutul anului” Nominalizare
  „Complicated” „Cantecul anului”
  „Cea mai bunainterpretade muzicapop”
  „Sk8er Boi” „Cea mai bunainterpretade muzicarock”
  „Let Go” „Cel mai bun album de muzicarock”
  2004 „I'm with You” „Cantecul anului”
  „Cea mai bunainterpretade muzicapop”
  „Losing Grip” „Cea mai bunainterpretade muzicarock”


  Grupul instrumentalMembrii actuali
  Al Berry – chitarabas, voce secundara(2007 – prezent)
  Rodney Howard – baterie, percutie, voce secundara(2007 – prezent)
  Steve Ferlazzo – claviaturi, voce secundara(2007 – prezent)
  Jim McGorman – chitararitmica, voce secundara(2007 – prezent)
  Steve Fekete – chitaraprincipala, voce secundara(2008 – prezent)
  Sofia Toufa – dansatoare, voce secundara(2007 – prezent)
  Lindsay Bluafarb – dansatoare, voce secundara(2007 – prezent)

  Fostii membri
  Mark Spicoluk – chitarabas, voce secundara(apr. – sept. 2002)
  Jesse Colburn – chitararitmica(2002 – 2004)
  Evan Taubenfeld – chitaraprincipala, voce secundara(2002 – 2004)
  Craig Wood – chitararitmica, voce secundara(2004 – 2007)
  Matt Brann – baterie, percutie, voce secundara(2002 – 2007)
  Charlie Moniz – chitarabas (2002 – 2007)
  Devin Bronson – chitaraprincipala, voce secundara(2004 – 2008)

  Citeste mai mult »
 • Doc Shaw

  Nume: Larramie Doc Shaw
  Data nasterii: 24 Aprilie 1992
  Locul nasterii: Atlanta, Georgia, SUA
  Zodia: Taur


  Filmografie
  •     Vapors (2008) (in productie) .... Jamal Brown
  •     Pair of Kings (Serial TV) (2010) .... Boomer
  •     Open Season 2 - Nazdravanii din padure 2 (2008) .... Hunter
  •     The Suite Life on Deck (Serial TV) (2008) .... Marcus Little
  •     House of Payne (Serial TV) (2006) .... Malik

  Citeste mai mult »
RSS