Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Aventuri La Motocross

Aventuri la motocross este un film original Disney Channel în care este vorba despre o fata pe nume Andrea Carson care iubeste cursele de motocicle, în ciuda faptului ca tatal ei o crede nepotrivita pentru acest sport, deoarece ea este "doar o fata". Când fratele ei geaman Andrew îsi rupe piciorul înaintea unei mari curse, tatal lor este fortat sa mearga în Europa sa gaseasca un înlocuitor. Între timp, Andrea concureaza în locul lui Andrew cu ajutorul mamei sale.Rezumat

Produs specific pentru Disney Channel, acest film de familie despre sporturi extreme îl prezinta pe Trevor O'Brien ca Andrew Carson, un copil care adora cursele de motociclete. Când se pregatea pentru o cursa mare, familia lui Andrew îsi folosesc toate resurse sa îl ajute sa câstige, dar când Andrew îsi rupe piciorul chiar înainte de cursa, familia O'Briens sunt fortati sa gaseasca o solutie. Alana Austin apare ca sora geamana a lui Andrew, Andrea, care sse deghizeaza în Andrew ca sa poata câstiga cursa de motociclete si sa salveze familia.

Date despre lansare

Aventuri la Motocross a fost lansat în SUA, pe Disney Channel pe 16 februarie 2001 la ora 19. Filmul a fost lansat si la VHS pe 8 ianuarie 2002. În România, filmul a aparut în noiembrie 2009, pe programul de televiziune pentru copii Disney Channel.

Actori

    Alana Austin - Andrea 'Andy' Carson
    Riley Smith - Dean Talon
    Mary-Margaret Humes - Geneva Carson
    Trever O'Brien - Andrew Carson
    Timothy Carhart - Edward Carson
    Scott Terra - Jason Carson
    Michael Cunio - Rene Cartier
    Mark Curry - Bob Arness
    Katherine Ellis - Faryn Henderson (ca Kate Ellis)
    A.J. Buckley - Jimmy Bottles

Trivia

    Ca sa îi dea mai multa credibilitate asupra lumii reale a motociclistilor, Disney a angajat câtiva profesionesti (dar nu s-au limitat) cum ar fi: Travis Pastrana, Steve Lamson si Jeremy McGrath.
    Majoritatea scenelor din film au fost filmate în San Diego, California.
    Alana Austin a jucat mai târziu în Supercross (2005), însa ea a mai fost si în filmul Moto Kids. Tatal ei a produs Moto Kids si Motocrossed.
    Primul titlu al fimului a fost "The 12th Lap" ("A doisprezecea cursa").
    Acest film a fost inspirat dupa opera lui Shakespeare, A Doisprezecea Noapte.


Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

RSS