Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Ben 10 Omnivers

 Ben 10 Omnivers e o alta serie din Ben 10.Pana acum, este anuntat un singur sezon cu cate 60 de episoade.Primul episod a aparut in america pe data de 22 septembrie 2012 si in romana pe data de 26 septembrie.Acest desen animat a fost creat de Man Of Action (Omul de actiune)       ( Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, si Steven T. Seagle.) Durat unui episod normal dureaza 22 de minute.Compania producatoare este Cartoon Network Studios.Distribuitorul este Cartoon Network.
 
Despre serial :

 Serialul urmareste aventurile eroului - acum in varsta de 16 ani - care trebuie sa se descurce de unul singur cu multe amenintari extraterestre. De unul singur - doar daca nu sunt luati in calcul nenumaratii extraterestri buni si plini de abilitati in care se poate transforma, sau noul sau partener, pe care fanii nu l-au mai vazut pana acum. Realizatorii serialului au decis sa dezvaluie si cateva lucruri necunoscute din trecut, astfel ca actiunea se intoarce deseori in timp, cand Ben avea doar 10 ani.
 Personaje :
 • Ben Tennyson
 • Max Tennyson - Max Tennyson este bunicul și mentorul lui Ben si Gwen. El știe responsabilitățile și super-abilitățile nepotului săi lui și vrea să-l ajute la fel de mult cât el poate.
 • Bloxx - Bloxx, un extraterestru format din mai multe bucăți, care-și schimbă forma. Se poate întinde și plia, iar corpul său poate lua orice formă - de scut, container, de braț foarte lung sau chiar de catapultă.
 • Undă - Exclusiv pentru tânărul Ben, Undă are abilitatea de a absorbi atacuri energetice și a le transforma în propriul său puls de energie. Cu degetele sale ca niște fișe electrice, poate scurge energia din adversari.
 • Șoc-bloc - Acesta este electrizantul Șoc-bloc, un extraterestru care seamănă cu Yeti, dotat cu o forță extremă. Generează cantități uriașe de electricitate pe care o poate lansa asupra inamicilor săi cu ajutorul unor obuze de energie.
 • Patru Brațe - Acesta este Patru Brațe, o figură cunoscută, dar care revine sub o nouă înfățișare. Are o forță extraordinară în luptă. Este capabil de salturi înalte și, cu lovitura sa, poate provoca unde puternice de șoc.
 • Torța Vie - Acesta este incendiarul Torța Vie, fierbinte ca întotdeauna. Poate arunca cu bulgări de foc din pumnii săi, poate zbura pe o placă de foc și este imun la atacuri cu frig sau căldură.
 • Granit - Granit este efectiv o mică planetă, având în centru un nucleu de magmă. Are puteri pe bază de gravitație, cu care poate crea câmpuri gravitaționale care cresc sau scad atracția gravitațională a altora, făcându-i să fie ușori ca fulgul sau grei de 100 de tone!
 • Cannobolt - Acesta este temutul Cannobolt. Se poate transforma într-o bilă aproape indestructibilă, care se rostogolește provocând unde de șoc nimicitoare sau se răsucește cauzând tornade distrugătoare.
 • Rook - El este Rook, noul partener superdotat al lui Ben. Cu proto armura lui tehno poate rezista focului și cârligelor incendiare ale inamicului, iar proto arma lui se poate transforma în orice tip de armament.

SURSA : Wikipedia
Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

 • Sa râdem cu Mickey!
  Sa râdem cu Mickey!
  Să râdem cu Mickey! (Have a Laugh!) este un serial de animație produs de Walt Disney Company. Emisiunea este alcătui...
 • Unchiul Bunic
  Unchiul Bunic
  Unchiul bunic (engleză Uncle Grandpa) este un serial de animație creat de Peter Browngardt pentru Cartoon Network în...
 • Steven Universe
  Steven Universe
  Steven Universe este un serial animat de televiziune American creat de Rebecca Sugar, fostă artistă de poveste, scriitoare...
 • Drama Totala: Insula Pahkitew
  Drama Totala: Insula Pahkitew
  Drama Totală: Insula Pahkitew (engleză: Total Drama: Pahkitew Island) este sezonul 5, partea a doua, din seria Drama Total...
RSS