Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Disney Junior


Disney Junior este un canal de televiziune pentru prescolari ce difuzeaza programe special concepute pentru acestia, bazându-se în special pe educatia copiilor cu vârsta începând de la 2 ani. Programul Disney Junior este difuzat în limba engleza cu dublaj în limba româna (valabil în România), iar daca numarul telespectatorilor va creste, programul va fi tradus în limba româna.
Disney Junior a fost lansat la Disney Channel pe 1 iunie acesta inlocuind vechiul program Playhouse Disney.
Noul program Disney Junior pasteaza cateva din desenele difuzate in cadrul Playhouse Disney dar aduce si noutati pentru cei mici.
Desene Disney Junior


Clubul lui Mickey Mouse este un serial pentru copii, care a avut premiera în România pe data de 21 Septembrie 2009 pe Disney Channel. Serialul face parte din blocul Playhouse Disney destinat prescolarilor.


Baietii descurcareti este un serial de televiziune marca Disney Junior (fost Playhouse Disney). Este vorba despre 4 baieti care lucreaza într-un atelier de idei si rezolva problemele care le întâmpina zi de zi. Împreuna cu Nina, acestia cânta, se distreaza si rezolva probleme. Mai este si domnul Plicticos, care este un om plicticos, si soarecele lui Smitty, care vorbeste din când în când.

Jake si piratii din Tara de Nicaieri este un serial nou de desene animate care urmareste aventurile personajelor clasice, Capitanul Hook si Smee, alaturi de un nou echipaj de pirati copii condusi de înflacaratul si curajosul Jake.


Manny Iscusitul este un serial animat creat în 2006, fiind o parte din blocul Playhouse Disney pe Disney Channel. Serialul se bazeaza pe aventurile lui Manny Garcia, un om descurcaret, împreuna cu uneletele sale vorbitoare. Manny Iscusitul este un om care locuie?te în ora?ul imaginar Sheetrock Hills. El de?ine un magazin de repara?ii, iar împreun? cu uneltele sale rezolv? diferite lucruri. Episodul de 30 de minute contine de obicei doua povesti: fiecare poveste începe de obicei cu Manny si uneltele sale vorbind în magazinul Manny. Între timp, cineva îl suna pe Manny, iar el raspunde "Hola, Magazinul lui Manny, tu strici" iar apoi uneltele zic "Noi Reparam". De obicei persoana are nevoie sa repare sau sa reasambleze lucruri. Pe drum, el se duce la magazinul lui Kelly de la care ia tot ce are nevoie. Când au reparat lucruri, ei se întorc la magazin si cânta "Noi Muncim Împreuna".


Stupul este o serie noua de desene animate marca Disney de plina de culoare care urmeaza soarta unei familie fericita de albine care traiesc împreuna în Stup. Scenariul urmareste tema de de familie a unei comunitati de albine, care lucreaza împreuna pentru a rezolva probleme intampinate, fiind parte a unei comunitati diverse care au in principal ca obiectiv grija pentru mediul înconjurator.


Disney Junior se difuzeaza de Luni pana Vineri intre orele 14:00 si 16:00 iar Sambata si Duminica intre orele 14:00 si 15:00.

Program Disney Junior:
Luni - Vineri
14:00 - 14:30  Imagination Movers (Baietii descurcareti)
14:30 - 14:55  Clubul lui Mickey Mouse
14:55 - 15:00  Stupul (The Hive)
15:00 - 15:15  Agentul Special OSO
15:15 - 15:30  Moto-Animalutele din Jungla (Intersectia Junglei)
15:30 - 15:45  Manny Iscusitul (Handy Manny)
15:45 - 16:00  Jake si piratii din Tara de Nicaieri

Sambata si Duminica
14:00 - 14:20  Clubul lui Mickey Mouse
14:20 - 14:30  Stupul (The Hive)
14:30 - 14:45  Manny Iscusitul (Handy Manny)
14:45 - 15:00  Jake si piratii din Tara de Nicaieri


Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

RSS