Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Familia Jetsons

Familia Jetson este o serie de desene animate creata de Hanna-Barbera. Este vorba despre un omolog al Familiei Flintstone în spatiu. În timp ce Familia Flintstone traieste într-o lume preistorica în care masinile sunt conduse cu ajutorul unor pasari si dinozauri, Familia Jetson traieste în viitor, în anul 2062. Emisiunea a fost initial transmisa pe ABC în fiecare sâmbata seara dar este transmisa deasemenea pe Boomerang în România.Despre serial
Familia Jetson traieste într-o lume cu case plutitoare si masini zburatoare, o lume în care totul se face prin simpla apasare a unui buton. Si pentru ca au o menajera-robot, Rosie, care sa îi ajute, cei din familia Jetson au si mai mult timp pentru a da de bucluc!

Personaje

Familia Jetson

George Jetson
George Jetson este un familist muncitor care lucreaza zile lungi, obositoare, de câte trei ore la compania Spacely's Sprockets.Activitatea preferata a lui George Jetson, capul familiei, este sa se relaxeze acasa dupa o zi grea la munca, dar din pacate, ceilalti membri ai familiei Jetson fac acest lucru imposibil!

Jane Jetson
Sufletul familiei Jetson, Jane, mama si sotie, se îngrijeste de toata familia, de obicei lasând toata treaba în grija menajerei Rosie.Jane este obsedata de moda si de achizitionarea celor mai noi dispozitive care economisesc timp în gospodarie, dar se poate conta oricând pe ea pentru a-i sustine pe ceilalti membri ai familiei.

Elroy Jetson
Fiul cel bun la suflet al familiei Jetson, Elroy Jetson, este un copil extrem de inteligent de sapte ani, obsedat de tot ce tine de era spatiala.În timp ce restul familiei se implica în dileme din viata de zi cu zi, Elroy tinteste mai sus, fiind în acelasi timp vocea ratiunii în familia Jetson.

Judy Jetson
Judy Jetson, fiica adolescenta extrem de populara, este genul tipic de fata de saisprezece ani a secolului 21, obsedata de haine si baieti, baieti si haine si de ce haine sa poarte la întâlnirile cu baietii.Din toata familia Jetson, Judy are viata sociala cea mai activa, prin urmare George se alege cu cea mai mare nota de plata la telefon!

Rosie
Rosie, robusta menajera robot a familiei, poate parea o adunatura de metal si de beculete care clipesc, dar pentru ei este un membru mult iubit al familiei.Rosie se ocupa de Elroy si de tot menajul din gospodarie, toate în timp record.Cu toate acestea, se pare ca familia Jetson tot gaseste destule motive sa intre în panica.

Astro
Astro este câinele vorbitor al familiei. El a fost gasit prima data de Elroy în episodul, "The Coming of Astro". A mai aparut deasemenea si în Space Stars în segmentul „Astro and the Space Mutts” ca membrul al echipei „Space Ace”.

Orbitty
Orbitty este o creatura alb-mova cu picioarele arc cu care are puterea de a sari. Orbitty are abilitatea de a-si exprima emotiile schimbându-si culoarea.

Alte personaje

Domnul Spacely
Cosmo G. Spacely este seful lui George Jetson si proprietar la Spacely Space Sprockets. Spacely are par negru si un temperament negativ. Sintagma lui Spacley este „Jetson, esti concediat”.

R.U.D.I.
R.U.D.I. este computerul de lucru a lui George si cel mai bun prieten, urmatorul dupa câinele lui, Astro. El are o personalitate umana si este un membru al societatii Preventing Cruelty to Humans.
Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

 • Familia Flintstones
  Familia Flintstones
  The Flintstones, în româna, Aventuri în epoca de piatra, este un serial american de televiziune de desene animate prezenta...
 • Familia De ce
  Familia De ce
  Familia De ce (franceza Les Kikekoi, engleza The Why Why Family, cunoscut si ca Saban's The Why Why Family) este o serie f...
 • Familia Tofu
  Familia Tofu
  Familia Tofu este un serial animat francez si canadian, creat de Fabrice de Costil si Bertrand Victor, pentru canalul Tele...
RSS