Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Familia mea de spioni

Familia mea de spioni (My Spy Family) este un serial de comedie, creat de Paul Alexander. Acesta este transmis de Boomerang, în Regatul Unit. La noi în tara, serialul este dublat în limba româna de Zone Studio Oradea si transmis de Cartoon Network România

Despre serial:

Serialul este despre familia Bannon. Parintii Dirk si Talia, sunt fosti spioni inamici, dar s-au îndragostit si casatorit. Acum au trei copii: Spike, Elle si Boris. Ei au toti urme de spion, mostenite de la parintii lor.
Actiunea este bazata pe trei locatii majore: casa familiei Bannon, scoala unde învata copii si cafeneaua locala a lui Des, fostul maestru în gadgeturi a lui Dirk.

Personaje:

Familia Bannon

 • Dirk Bannon a fost în trecut unul dintre cei mai fatali si fermecatori agenti secreti ai Marii Britanii. Dirk e acum retras dar totusi se comporta ca si cum ar fi pericol dupa oricare colt, adesea consecintele fiind penibile.
 • Talia Bannon este mama celor trei copii. Ea este rusoaica si tine foarte mult la tara ei. Talia este gânditoare, foarte desteapta si intriganta. A fost cea mai mare hoata din lume si cea mai frumoasa. Este sefa casei si toata lumea face cum zice ea. Ar face orice sa îi stie pe copii ei victoriosi.
 • Spike Bannon este unul dintre copii familia Bannon. Viseaza sa devina un spion de renume si este obsedat de tehnologie. Spike a transformat micul sau dulapior de la scoala într-un adevarat birou de spionaj. Nu este un grozav fan de profesori sau parinti.
 • Elle Bannon este milostiva si foarte optimista. Are 16 ani. Parul ei este saten si îl poarta mereu prins. Aceasta are doua prietene foarte bune: Marcy si Donna.
 • Boris Bannon nu vorbeste foarte mult, dar când o face, doar în limba rusa. Boris e curios, hiperactiv si usor plictisit.

Personaje Secundare:

 • Des este patronul unei cafenele. A fost în trecut un maestru al gdgeturilor de spionat, a lui Dirk. Are pielea mai închisa la culoare si este chel, si este foarte indragostit de Talia el îi mai face cateodata gadgeturi si lui spike si cand nu-i face atunci spike face tot posibilul sa le ia.
 • Travis Michel este cel mai bun prieten a lui Spike. Poarta ochelari si este imobilizat într-un scaun cu rotile.
 • Donna este una dintre cele mai bune prietene a lui Elle. Are parul lung si roscat si pielea mai închisa la culoare.
 • Marcy este cealalta cea mai buna prietena a lui Elle. Are parul blond si îl poarta deobicei prins. Aceasta poarta ochelari. Si ea si Donna o adora pe Talia si o au ca exemplu de frumusete si eleganta.

Distributia:

Milo Twomey – Dirk Bannon
Natasha Beaumont 
Talia Bannon Pers. Principal
Joe Tracini – Spike Bannon
Alice Connor – Elle Bannon
Ignat Pakhotin – Boris Bannon
Vas Blackwood – Des
Richard Sargent – Travis Michel
Cascade Brown – Donna
Kristy Leigh Porter – Marcy Desmond
Ramon Tikaram – Pan Ernest Vong


Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

 • Familia Jetsons
  Familia Jetsons
  Familia Jetson este o serie de desene animate creata de Hanna-Barbera. Este vorba despre un omolog al Familiei Flintstone ...
 • Familia Flintstones
  Familia Flintstones
  The Flintstones, în româna, Aventuri în epoca de piatra, este un serial american de televiziune de desene animate prezenta...
 • Familia De ce
  Familia De ce
  Familia De ce (franceza Les Kikekoi, engleza The Why Why Family, cunoscut si ca Saban's The Why Why Family) este o serie f...
 • Familia Tofu
  Familia Tofu
  Familia Tofu este un serial animat francez si canadian, creat de Fabrice de Costil si Bertrand Victor, pentru canalul Tele...
RSS