Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Mama Are Intalnire Cu Un Vampir

Mama are întâlnire cu un Vampir este un film original Disney Channel din anul 2000.

 Plot

Copiii familiei Hansen sunt într-un bucluc. Adam (Matt O'Leary) si prietenul lui cel mai bun Duffy (Jake Epstein) au facut rost de niste biletele la concertul Headless Horseman, iar sora lui Chelsea (Laura Vandervooort) are o întâlnire cu prietenul ei Peter. Singura problema este ca amândoi sunt legati: Adam era pedepsit ca nu si-a facut tema, când trebuia sa faca o poveste folosind un articol din revista The Weekly Secret, si Chelsea deoarece l-a numit pe Adam un tocilar, dupa ce mama lor Lynette (Caroline Rhea) a auzit. Chelsea si Adam vor face orice sa o dea pe mama lor afara din casa, incluzând o întâlnire cu un om foarte misterios. Totul merge foarte bine pâna când fratelel lor ai mic Taylor (Myles Jeffrey) crede ca acel strain s-ar putea sa fie un vampir

Fratele si sora lui nu cred ce zice Taylor asa ca îll suna pe Malachi Van Helsing (Robert Carradine), vânatorul de vampiri. În noaptea când mama lor iese cu Dimtri (Charles Shaughnessy), vampriul, Taylor îi urmareste. Fara sa astepte ca mama lor sa vinpa acasa, ei îl urmaresc pe Tallor si afla unde Lynette si Dimitri sunt. Adam si Taylor îl fac vampirului testul cu lingura (un test fals facut ca Adam sa îl faca pe Taylor sa nu îl mai faca pe Dimtri un vampir). Dupa, Adam descopera ca Dimtri chiar este un vampir si împreuna cu Chelsea încearca sa îl opreasca pe Dimtri sa o puna pe mama lor într-o transa si sa o ia înapoi acasa. Între timp, Malachi Van Helsing vine si începe sa îl vâneze pe Dimtri, numai ca sa descopere daca e un vampir, care într-un final încearca sa o salveze pe mama lor.

Într-un final Taylor devine partenerul lui Van Helsing si vin ca sa îl învinga pe Dimtri, care a pus-o pe Lynette în transp, dar din pacate Taylor, Adam, Chelsea si Van Gelsing nu l-au învins pe Dimtri. El se duce sa îl muste pe Adam, dar el si Chelsea o striga pe Lynette, scotând-o din transa. Ea îl arunca pe Dimtri într-un sicriu. Van Helsing o întreaba pe mama lor daca se întâlneste cu el, iar apoi Adam,Chelsea si Taylor încearca sa o convinga sa ramâna singura. Ea insista ca nu se întalneste numai cu vampiri. Ei în final decid sa se duca toti în casa Hansen pentru mic-de-jun, iar soarele într-un final rasare.


Actori

    Matt O'Leary ca Adam Hansen
    Laura Vandervoort ca Chelsea Hansen
    Myles Jeffrey ca Taylor Hansen
    Caroline Rhea ca Lynette Hansen
    Charles Shaughnessy ca Dimitri Denatos
    Robert Carradine ca Malachi Van Helsing
    Jake Epstein ca Duffy
    J. Adam Brown ca Boomer

Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

  • gisca vasea Adaugat foarte infricosator

Articole asemanatoare

RSS