Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Orasul Halloween 2: Razbunarea lui Kalabar

Orasul Halloween 2: Razbunarea lui Kalabar este un film original Disney Channel având premiera în 2001. Acest film a fost produs pentru sarbatoarea de Halloween si este al doilea film din seria Orasul Halloween.
Rezumat

Marnie propune sa petreaca un an cu bunica ei Aggie. Când tinea o petrecere de Halloween în cartier, Marnie încearca sa impresioneze un nou baiat dragut, Cal, prin a-i arata camera magica ascunsa. Cal profita de opurtunitate si fura cartea cu vraji a lui Aggie.

Cât de curând Aggie observa niste simptone magice neasteptate. Ea si Marnie merg în Orasul Halloween investigând problema si rezolvând-o înainte sa se deschida un portal între Orasul Halloween si o lume mortala, deschis numai în acest oras, aproape de miezul noptii. Ele descopera ca tot orasul era gri, iar locuitorii au fost transformati din oameni în lucrui ca de exemplu o rochie sau niste sosete. Victimele includ si pe prietenul elf al lui Marnie, Luke. Aggie face o "vraja gri".

Aggie cauta o copie a cartei ei de vraji în casa ei din Orasul Halloween, dar lipseste iar ea dispera. Acolo, Luke a fost transformat înapoi în Elf. Grupul crede ca aceasta vraja este temporara. Cei trei calatoresc la regele gunoiului, Gort, care strânge lucruri pierdute. El a fost de asemeni lovit de Vraja Gri si a vândut cartea de vraji lui Cal acum putin timp. Din pacate, Aggie pica si ea în vraja, iar toata lumea este trasa în casa omului gunoi. Marnie foloseste calatoritul în timp iar întoarcerea vrajii al lui Luke îi ajuta sa afle cum a fost atacat de vraja. Portarul se închide, tragând-o pe Marnie în Orasul Halloween.

Cal este acum la munca facând vraji în lumea mortala cu o monstruoasa caricatura a Orasului Halloween. Sophie si Dylan realizeaza ca Alex, tatal lui Cal, era defapt un monstru care vroia sa o distraga pe Gwen. Ca sa o faca pe mama lor sa creada, Sophie creeaza o musca. Alex, facut din broaste, manânca musca si se termina vrajit de furioasa Gwen.

Productie

    Filmul era cunoscut sub alte doua nume, Orasul Halloween II si Întoarcea în Orasul Halloween. Acest nume a fost folosit în al patrulea film.
    În primul film, numele lui Calabar se scria Calabar, dar în filmul acesta numele este scris Kalabar cu toate ca la sfârsitul filmului numele personajului este scris "Calabar".

Actori

    Kimberly J. Brown - Marnie
    Debbie Reynolds - Aggie Cromwell
    Judith Hoag - Gwen
    Joey Zimmerman -Dylan
    Emily Roeske - Sophie
    Phillip Van Dyke - Luke
    Daniel Kountz - Cal
    Blu Mankuma - Gort
    Richard Side - Benny

Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

RSS