Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Perfectiune virtualaPerfectiunea Virtuala este al cincizecelea film original Disney Channel si a fost lansat pe 16 ianuarie 2004 în USA

Filmul începe cu un baiat de liceu pe nume Roscoe si prietena lui Samantha. Formatia lui Samantha, Zettabytes, nu aveau succes. Ea poate sa cânte cu vocea si la chitara, dar i se spune ca trebuie sa danseze ca sa aibe succes. Roscoe îsi foloseste cunostintele cu programul holografic al tatalui lui si creeaza o holograma umana pe nume Lorette. Prima aparitie, la un dans al scolii, Loretta a impresinoat multa lume. Toti în afara de Sam, care este geloasa pe perfectiunea lui Lorreta si suspecteaza ca Roscoe o place mai mult pe Loretta decât pe ea. Uitând de sentimentele ei, ea accepta când Roscoe o întreaba daca are grija de Loretta pentru ca tatal lui sa nu o gaseasca si sa o stearga.Când se întorc în acelasi club care a refuzat-o înainte de a o avea pe Loretta, ei fac un spot într-o seara a amatorile.

Urmatoarea cântare merge si mai bine pâna la sfârsit, cânt Loretta începe sa-si piarda conturul, iar oamenii pot vedea ca nu este reala. Pentru moment, toata lumea tace, apoi ei aplauda repede. Toata lumea a crezut ca era un star rock holografic. Loretta este în centrul antentiei tousi, ceea ce o face pe Sam si mai geloasa.

Roscoe pregateste o întâlnire cu casa de discuri Harshtone, compania care urmeaza sa înregistreze primul CD al formatiei Zetabytes, cu tatal lui. Ei au descis sa faca echipa cu Skygraph, compania tatalui sau, facând mai multe holograme, dar într-un final aceste holograme vor avea sentimente.

Deoarece Zegabytes aveau un concert si nu o mai putea gasi pe Loretta, asa ca este înlocuita de Sam, care cade dupa scena si se loveste la cap, intrând în coma. Samantha o lasa pe Lorreta sa îi foloseasca corpul ca sa poate atinge si simti. Ea într-un final pleaca din corpul Samanthei si nu a mai fost niciodata gasita de Roscoe sau Sam.

La ultima cantare, Sam cânta o balada împreuna cu Roscoe, care ajung sa fie împreuna. În timpul concertului ei vad o figura a lui Loretta în reflectoare, spunând ca Zegabytes au un înger protector.

Actori

    Ricky Ullman ca Roscoe
    Leah Pipes ca Samantha
    Spencer Redford ca Loretta Modern - Numele s-ar putea sa fie luat dintr-o melodie a lui "The Beatles" pe nume "Get Back"
    Porsha Coleman ca Rachel
    Tania Gunadi ca Cindy
    Nate Stevens ca Max McAllister
    Joyce Cohen ca Dr. McAllister
    Anthony DiMaria ca Weldon Giles
    Belma Pehratovic ca Belma


Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

RSS