Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Proiectul Mercury

monteur: Bernard Gribble
operator: Christopher Duddy
compozitor: Lior Rosner
scenarist: Chris Bremble
actor: Robert Wagner, Marilu Henner, Ryan Merriman, Danielle Fishel, John Finn
regizor: Chris Bremble

O misiune NASA este pusa in pericol atunci cand naveta ei, Endeavour, sufera numeroase distrugeri in timpul in care se afla pe orbita, nemaiputand astfel sa se intoarca pe pamant.

Fara a avea un vehicul disponibil pentru lansare, Endeavour si echipajul sau par condamnati, mai ales cand toate optiunile de salvare dispar una cate una... dar numai pana cand FBI afla cine este Gus Baker.

Ex-astronautul renegat, Baker, care acum lucreaza in functia de curator la muzeul aeronautic, si-a cumparat foarte recent o rara racheta Mercury Redstone pentru un proces de renovare. Impreuna cu nepotul sau, Todd (Merriman), a inceput sa restaureze racheta pentru a o aduce in conditiile originale de functionare. In timpul testelor de motor, zgomotul infernal al lui Mercury alerteaza FBI-ul si agentii federali opresc imediat proietul.

De indata ce vestea ca racheta functioneaza, ajunge la Baza Aeriana NASA Vandenberg, misiunea este aprobata - NASA trebuie sa apeleze la racheta Mercury si la serviciile singurilor doi oameni care au suficiente cunostinte de pilotaj, pentru a salva vietile membrilor echipajului de pe Endeavour.

Tensiunile cresc o data ce misiunea se pregateste sa inceapa. Sunt in joc vieti omenesti si intreaga lume asteapta cu sufletul la gura ca un om sa devina un erou in Proiectul Mercury.
Comenteaza

Pentru a scrie comentarii trebuie sa ai cont pe site
logininregistrare

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest desen.

Articole asemanatoare

RSS