Desene Animate Online Seriale TV Filme pentru copii

Rezultatele cautarii: h2o


  • Annabelle Stevenson

    Nume:
    Annabelle Stevenson
    Data nasterii:
    12 Aprilie 1988 (23 ani)
    Locul nasterii:
    London, Anglia, Marea Britanie
    Zodia:
    Berbec

    Anabelle Stephenson este o actrita australiana. Ea este cel mai bine cunoscuta pentru rolul Miriam Kent pe H2O: Just Add Water.Anabelle sa nascut in Londra, dar familia ei sa mutat in Australia, atunci cand ea era inca un copil. A crescut pe Coasta de Aur, unde a fost la scoala.
    Stephenson a fost acceptata in cadrul Institutului National de Arta Dramatica (NIDA), in Sydney la sfarsitul anului 2006 si a inceputi participarea  în 2007.

    Cariera:

    Anabelle a primit primul ei rol in serialul de televiziune mortificat in 2006 unde a jucat rolul Sf. Ioan pentru un episod. La scurt timp dupa ce a castigat rolul recurent al Miriam Kent in seria H2O Teen.

    Filmografie:

    1. Violet (2010) .... Olivia
    2. Mortified (Serial TV) (2006) .... Saint Joan
    3. H2O: Just Add Water (Serial TV) (2006) .... Miriam Kent

    Citeste mai mult »
  • Trent Sullivan

    Nume:
    Trent Sullivan
    Data nasterii:
    8 Aprilie 1993 (18 ani)
    Locul nasterii:
    Sydney, New South Wales, Australia
    Zodia:
    Berbec

    Trent Sullivan (nascut la 08 aprilie 1993) este un actor australian ?i de televiziune. El a si-a inceput cariera in actorie atunci cand a jucat in filmul Rupert comedie-drama-mi sa ma I. La acea vreme, el a declarat ca a fost incantat de sansa de a "face o mititel fals si mananca o multime de Twisties".

    Unul dintre rolurile majore Sullivan este in Canalul Zece si Nickelodeon UK serie H2O: Just Add Water, in cazul in care el joaca Elliot Gilbert, fratele mai mic al Personajul principal Emma Gilbert.

    Filmografie:

    1. Hercules (2005) .... Hyllus
    2. A Ring of Endless Light - Lumina nesfarsita (2002) .... Boy on Jetty
    3. Jeopardy! (Serial TV) (2002) .... Eddie
    4. Hildegarde (2001) .... Young Jeremy
    5. Me Myself I (1999) .... Rupert
    Citeste mai mult »
  • Cleo Massey

    Nume:
    Cleo Massey
    Data nasterii:
    19 Noiembrie 1993 (17 ani)
    Locul nasterii:
    Launceston, Tasmania, Australia
    Zodia:
    Scorpion

    Cleo Massey (nascut la 19 noiembrie 1993 in Launceston, Tasmania) este o actrita australiana. Ea este cel mai faimosa pentru rolul ei: Kim Sertori in serialul de televiziune H2O: Just Add Water. Intamplator, ea impartaseste acelasi nume ca Cleo Sertori, pe care ea actioneaz? ca sora ei mai mica.

    Mama ei este Anna Waters Massey(doua dintre ele au actionat impreuna in Umiditatea crestere), iar fratele ei este actorul australian copil Joey Massey (care, de asemenea, pentru scurt timp a aparut in H2O). Cleo are, de asemenea, un prieten apropiat, Nicole, ca ea conteaza s? fie "parte din familie".

    Filmografie:

    1. The Little Things (2010) .... Young Dee
    2. I.C.U. (2009) .... Flirting Teenager 1
    3. Vigilante (2008) .... Battered Child
    4. Monarch Cove (Serial TV) (2006) .... Drowning Girl
    5. Humidity Rising (2006) .... Chrissy
    6. Mortified (Serial TV) (2006) .... Brittany's Cheer Squad
    7. H2O: Just Add Water (Serial TV) (2006) .... Kim Sertori


    Citeste mai mult »
RSS